1. şu an kılıçdaroğlu geçmişteki hataları sayıp döküyor adeta saydırıyor. acaba millet anlıyor mudur diye düşünmüyor değilim. eminim çoğunun umrunda değil şimdi erdoğan çıktığında acaba nasıl alkışlasak nasıl tezahürat yapsak diye düşünüyorlardır.
  2. bir şey diyeceğim, "osmanlı devletinde 90 yıllık reklam arası sona erdi" diyenler yine bunlar değil miydi?
    şimdi neyin mitingini yapıyorlar?

    dedirten miting.
  3. bugün saat 5'te başlayacak olandır.
  4. yıllardır birlikte hareket edilen cemaatti önce terk edenler geç kalanları terörist olmakla suçlarken yıllardır her şehit haberinde milli bayramlar birer birer iptal edilirken şu an şehit olmayan şehitler anısına, gazi olmayan gazilere destek amacıyla miting düzenleniyor. demokrasi mitingine türkiyenin yüzde 11 ini temsil eden partinin davet edilmemesi ve kılıçdaroğlunun yuhalanması da tam bir rezalettir.
    wtf
  5. 19:53'teki erdoğan'ın o bakışını görmenizi isterdim.
  6. inalinin sesi ne zaman kesilecek diye beklediğim mitingtir.
    edit: kesilmeden konuşmasını bitirdi. helal olsun.
  7. başbakan, siyasi partiler arasındaki birlik beraberliği bozmayalım ricasını cumhurbaşkanına niye yaptı ki, parti liderlerinden istemesi gerekmez mi?

    bir de kk cumhuriyet olmasaydı rte cumhurbaşkanı olabilir miydi demiş, senaryo çok duygusal gözyaşlarımı tutamıyorum eyy sozluk
  8. ortak mitingdir. gidenlere başarılar, kaçırılmaması gerekendir. zirâ kılıçdaroğlu ve erdoğan'ı bir daha yan yana görme olasılığımız bayağı düşük. evet.
  9. memleket nereye gidiyor durup bir düşünmek lazım. daha dün şeriat isteyenler, bugün demokrasi kahramanı oluyorlar. kıçları sıkışınca iki ayyaş diye bahsettikleri değerlere dönüyorlar. vaziyet korkutucu bir hal almış durumda.
    wolf
  10. nedense bir milli birleşme olarak göremiyorum , tek bulduğum yararlı yönü ülke olarak stabil kalacağımız , dış mihrakların yatırımlara devam edebileceği sinyali vermiş olmasıdır.