1. bugün saat 5'te başlayacak olandır.
  2. ak koyunlarımla katılacağım miting.
  3. babam yarın bypass olacağı için gidemeyeceğim mitingtir...

    gidenlere başarılar, iyi demokrasiler dilerim...
  4. tekbir sesleriyle yankılanan miting ve tayyip posterleri.

    şimdi bu insanlara tekbir getirmeyin desek dinsiz olacağız, kılıçdaroğlu konuşmasında bahsetse o da dinsiz olacak. eh, her şeyin yeri ve zamanı var be güzel kardeşlerim. bak çomar demiyorum, bugün es geçiyorum. karşı taraftan da tepki gelse, "türkiye laiktir, laik kalacak!" diye al sana curcuna.

    umuyorum büyük bir tatsızlık çıkmadan biter ve gider. dayanışmanın özünü anlayabildiğimiz ve devlet yönetiminin dinden bağımsız olduğunu özümseyebildiğimiz güzel günlere.
  5. nedense "yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" ata sözünü hatırlatıyor bana..:))

    edit:imla
  6. sosyal medyadan endişe ile takip ettiğim miting. kalabalığın içindeki bazı kitleler beni dehşete düşürüyor. aynı ülkenin insanı mıyız gerçekten diye sorguladım kendimi.
    miting bitiminde orası yine bir bayrak çöplüğüne dönüşecekmiş gibi bir his var içimde.
    artık tek beklentim bu günlerin bitmesi ve daha aydınlık zamanlara kavuşmamız.
  7. siz buna demokrasi mitingi demişsiniz ama bu bildiğin osmanlı'ya dönüş mitingi.

    kuran okutuları, mehter marşları, tekbirler, yüzüne erdoğan maskesi alıp gelenler. soruyorum burada birlik olunan nokta neresi? az önce kılıçdaroğlu yuhalandı, orada chp seçmeninin ne işi var lan!
  8. az önce metroda bir kadının izdihamdan dolayı inememesine sebep olan miting. insanlar birleşsin kaynaşsın dedik de mecazen dedik.
  9. yıllardır birlikte hareket edilen cemaatti önce terk edenler geç kalanları terörist olmakla suçlarken yıllardır her şehit haberinde milli bayramlar birer birer iptal edilirken şu an şehit olmayan şehitler anısına, gazi olmayan gazilere destek amacıyla miting düzenleniyor. demokrasi mitingine türkiyenin yüzde 11 ini temsil eden partinin davet edilmemesi ve kılıçdaroğlunun yuhalanması da tam bir rezalettir.
    wtf
  10. şu an kılıçdaroğlu geçmişteki hataları sayıp döküyor adeta saydırıyor. acaba millet anlıyor mudur diye düşünmüyor değilim. eminim çoğunun umrunda değil şimdi erdoğan çıktığında acaba nasıl alkışlasak nasıl tezahürat yapsak diye düşünüyorlardır.