1. charles bukowski kitapları okumak bunlardan biridir. pis moruğun düşünceleri size adeta; "neden kendine bir içki aşıp rahatına bakmıyorsun." kıvamında bir rahatlama hissi verir.
  2. -yürümek... kulaklıkları takıp, bağıra çağıra şarkı söyleme isteği uyandıran şarkıları açıp, hızlı adımlarla yürümek.

    -imkan varsa, yüksek bir yere çıkıp, ya da arabayı insanın pek geçmediği bir yere çekip, bağırmak, kendi kendine konuşmak, ağlamak.

    -hayal kurmak... iyi-kötü, güzel-çirkin, gerçekleşme ihtimali olan veya olmayan hayaller kurmak.

    -uyumak... uyumak için sayı saymak, beyni meşgul edip sızmayı sağlamak.

    ama en güzeli de;

    -kendini güvende, huzurlu hissettiğin birinin yanında olmak, ona sarılmak.
  3. ben ne yapsam bu boşvermişlikten çıkamıyorum hiçbir şey antidepresan etkisi yaratmıyor.içimde bağdaş kurup oturmuşum hiçbir şey yapmak istemiyorum
  4. çocukluğunda adhd teşhisi konmuş, bir süre ritalin kullanmış, arada hemen hemen durmaksızın anti-depresan kullanmış ve son 7 aydır da bipolar olduğunu öğrendiği için piyasadaki anti-depresanların hemen hemen tamamına yakınını kullanmış bir insan olarak, kondisyonuma göre 10 km yürümek/koşmak/interval yapmak kadar iyi hissettiren bir anti-depresan görmedim. herkese sonuna kadar tavsiye ederim.

    edit: entry yi bir kere daha okudum da kendi kendime acıdım amk. ne bitmez çilem varmış^:swh^
    edit2: typo
  5. sevdiğinizin sesi, en çok da gülüşü.
  6. kavurma ya da sufle.
  7. daha önce bir çok kez söylemiş olabilirim ama benim için bu kesinlikle kırtasiye alış verişi.. o renkler, kalemler, kalem kutuları, mürekkepler, defter... kararsızlık deli ediyor beni ama değer.. dünya yansa umrumda olmuyor, o derece kafayı buluyorum..
  8. bira içerken elektriğin kesilmesi.
  9. yoga - meditasyon ikilisi
    kimbo
  10. yürümek. yalnız başına,kulağında kulaklık ve sevdiğin müzik,açık havada,acele etmeden.