1. gün içinde hiç boş vaktin kalmayacak şekilde işte ve evde yoğun çalışmak. yatağa girdiğin anda yorgunluktan bayılıp hiç bir şey düşünmeden bayılacak kadar çok çalışmak.
  2. çocukluğunda adhd teşhisi konmuş, bir süre ritalin kullanmış, arada hemen hemen durmaksızın anti-depresan kullanmış ve son 7 aydır da bipolar olduğunu öğrendiği için piyasadaki anti-depresanların hemen hemen tamamına yakınını kullanmış bir insan olarak, kondisyonuma göre 10 km yürümek/koşmak/interval yapmak kadar iyi hissettiren bir anti-depresan görmedim. herkese sonuna kadar tavsiye ederim.

    edit: entry yi bir kere daha okudum da kendi kendime acıdım amk. ne bitmez çilem varmış^:swh^
    edit2: typo
  3. bilgisayar oyunu oynamak. evet, single-player ise kafa dağıtmak için mükemmel yöntemdir. ama aynı şeyi multiplayer takım oyunu gerektirecek oyunlar için söyleyemem ruh halinizi daha kötüye götürebilir.
  4. sevdiğin ve sığınabileceğin bir kişiyle sarılmak huzur verir, kendini güvende hissedersin ve herşeyin daha iyi olacağına inancın artar.
  5. tatlı yapmak... kullanacağınız malzemelerin rayihası muhtemelen sizin serotonin seviyenizi arttıracaktır. sadece aromalar değil, sonuçtan çıkacak tatlar da kafanızın dağılmasına yardımcı olur.
  6. karnımdaki meleğin, minicik ayaklarıyla yaptığı pıt pıtlar.
  7. sevdiğin birinin gülümsemesi.
  8. (bkz: gossip girl) bir kaç bölümü arka arkaya izleyince bütün beyin loblarınız uyuşuyor.