1. bugünkü maçı izlemeyerek totem yapacağım . hadi hayırlısı.
  2. bu sene şampiyonluğu hak etse de, karşısında yine şampiyonluğu hak eden taş gibi fenerbahçe'nin arz-ı endam ettiği takımım. son yıllarda bir türlü kurtulamadığı kırılgan yapısından bu sene bir nebze olsa da uzaklaştı ama şampiyonluk yolunun taşlı olduğu da bir gerçek.
  3. bir fenerbahçeli olmama rağmen birlikleri ve takım aşkları beni hep etkilemiştir.
    ve renkleri (bkz: siyah-beyaz) bir başkadır.
  4. bir futbol takımının oyuncu profili olarak işlevsel farklılıklara en çok ihtiyaç duyduğu orta saha bölgesini sezon boyunca 3 futbolcuyla idare eden kulüp.
  5. bu sene oyunun hücum yönünü seri ve iyi oynayan, hücum odaklı oynadıkları için de defansif anlamda zaafları olan takım. geri kalan maçlarda defansif zaaflarından faydalanmak isteyecek olsalar da rakiplerinin yetersiz olduğu bir gerçek. beşiktaş iyi ofansif oyunuyla kalan maçları kazanmaya daha yakın taraf. şampiyonluk yarışında da fenerbahçe'den bir adım önde. bekleyip göreceğiz.
  6. bir galatasaraylı olarak bu sezon şampiyon olmasını canı gönülden istediğim ve desteklediğim takım, sezonun ilk yarısına göre hücum ve konsantrasyon anlamında gerilemelerine rağmen yinede bu gece eskişehir maçını 3-1 alacaklarını düşünüyorum.
  7. galatasaray'ın büyüklüğü önemli ölçüde fenerbahçe'nin büyüklüğüne dayanır. keza tutkuyla bağlı olduğum fenerbahçe'nin büyüklüğü de az da olsa çok da olsa galatasaray ile rekabetten ileri gelir.

    beşiktaş ise herhangi bir ezeli rekabet diyalektiğine dayanmaksızın kendini var etmiştir, bu yönden takdir edilesidir.
  8. her sene tüm rakipleri tarafından o sene şampiyon olması istenen kulübüm. küçük emrah mı lan bu? ah ulan yıldırım demirören, ne hale getirdin bizi be...
  9. besiktas bir takimdan ote bir ideolojidir. dayanismadir, insanliktir, direnmektir. gezide en onde olmak, van'a gunesi gondermektir.
  10. taraftarını çoğu zaman hüzne gark etse de varlığı mutluluk kaynağıdır.