1. gözyaşları marmara denizi tarafından taşınan cefakar sevgilim. ilk aşkım.
  2. bu sezon oynadığı futbolla şampiyonluğu hak eden takımım.
  3. bu akşamki maçta mutlaka kerim'in oynaması gereken takımım. üç maç üst üste oynadığında farkını ortaya koyacaktır. olcay'ı yedeğe bırakıp gökhan töre'in satışını dahi sağlayabilir. ama üç maç sabır...
  4. önümüzdeki iki maçın, takımın kaderini belirleyeceğini düşündüğüm takımım. son haftalardaki düşüş devam ederse fener bu kadar iyiyken şampiyon olacağız demek zor. avantajı kullanıp sonuna kadar gidemezsek yine hüsran yaşayacağız. hakeden kazansın ne diyeyim. uzun bi süre var önümüzde. bekleyelim görelim.
  5. beşiktaş hayattır. hayata karşı duruştur. şeref bey'in havasını solumaktır, abbasağa'dan derin bir nefes çekmektir, ağaçlı yolda her yürüdüğünde tüylerinin ürpermesidir. şerefli ikinciliklerdir. ankara'da beşiktaş'la yaşamaktir. yine eksik birşeyler kaldı :)
  6. hayatın kendisi olan takımım.
  7. neden taraftarı oldum bilmiyorum, bunca yılın ardından bir gerekçem olmalı aslında ama yok
    o çok bahsettikleri beşiktaşlı duruşu mu? beş para etmez birçok beşiktaşlı tanıdım
    mazlumun yanında olmak mı? milyon dolarlık bir spor kulübü nasıl mazlum olur?
    başarıları mı, oynadığı futbol mu? kesinlikle değil.
    peki ne? tam emin olmamakla birlikte zorba olmayışı sanırım, yöneticisinden oyuncusuna, taraftarından malzemecisine bu takımın bileşenleri zorba değil.
    kendinden başkasına alan tanımayan, tek gerçeğin kendilerinde olduğuna inanan ve dışarıyı kontrol etmeye çalışan insanlar yok bu kulübün özünde. efendi duruşlu insanlar var.
    flute
  8. silkelenip kendisine gelmesi gereken, yada getirilmesi gereken günler geçirmekte olan,renklerine,sosyal sorumluluklarda üstlendiği görevlere aşık olduğum takım.bir kaç ufak dokunuşla takıma yeni, taze kanlar iliştirilerek farklı bir hava kazanılabilir. olcay ısrarından vazgeçmeli artık şenol hoca. hırsı, beşiktaş sevdası tamam eyvallah ama son vuruşlar ve bitiricilikte sıkıntı yaşıyor,yaşatıyor.

    ayrıca dusko tosic'e sdaece orta yapma antremanları yaptırmaları gerek.aynı ibrahim üzülmez gibi.bi adam hiç mi orta açamaz yahu ?
  9. eskişehir maçını rahat kazanırız ama ceza sınırındaki oyuncular ciddi mana da rize deplasmanında sıkıntı yaşatabilir
    jedi7
  10. şenol hocanın artık çift ön liberoya dönmesi gereken takımım. veli veya tolgay artık atibanın yanına monte edilmezse çok gol yiyeceğiz gibi geliyor. bugün şampiyonluk düğümü çözülecek.bekleyip göreceğiz.