1. güne başlamadan önce mail lerini kontrol edenler için, çok güzel bir hizmet.
    şöyle ki; sabah uykulu uykulu işe gittiniz, işlere dalmadan şu maillerime bakayım dediniz, sonra bir baktınız, biryudumkitap.com dan kısa ama çok güzel bir kitap alıntısı. okuyorsunuz, uykunuz açılıyor kendinize geliyorsunuz, bir kahve alıp, işinize koyuluyorsunuz.

    yapanların ellerine sağlık bir uygulama.
  2. Her sabah günaydın mesajı gönderen sevgili gibi bir sitedir. ( bir yudum kitap ) kendilerinin tanımı ise; FOLX Digital'in kitap aşıkları için geliştirdiği, e-posta kutunuza her sabah 5 dakikada okuyabileceğiniz en iyi hikâye ve roman pasajlarını gönderen bir servistir. 'Her sabah bir yudum kahve, bir yudum kitap kalbe iyi gelir' fikri ile yola çıkmışlar.

    E posta adresinizle kaydoluyorsunuz, önce bir hoşgeldin pasajı ile sizi aralarına alıyorlar. Sonrasında her sabah size en fazla 5 dakika içinde okuyabileceğiniz küçük metinler gönderiyorlar. Böylece çok fazla alanlarda eserler ve yazarlar tanıyor ayrıca güne güzel başlıyorsunuz.


    Kişiye göre değişen kötülüğü: benim gibi kitaplar konusunda takıntılıysanız, merak edecek ve tamamını okumak isteyeceksiniz. Her gün bu maillerin geldiğini düşünürseniz, bu site bütçenize incir ağacı dikecek diyebiliriz.
  3. sabahları işe gitmek için servise binip durak-iş yeri arasındaki yolculuğum esnasında 5-10 dakikamı güzel bir biçimde geçiren çok mantıklı bir uygulama
    flash
  4. tanım: kitapların içinden kısa pasajlarla, parçadan bütüne götüren pek de sevdiğimiz oluşum.

    "en yakındaki kitabın bilmem kaçıncı sayfasındaki en 'karizmatik' cümleleri seven sığ okurların yeni safsatası" kesinlikle değildir.

    hiç fikrin olmadığı; belki birisi önermese aklına bile gelmeyecek bir kitabı, bir dost havasında birisi sabahları kulağınıza fısıldıyor. şimdi bunun neresi bu kadar kötü onu anlamadım.

    bu kadar nefret kusmayın sevgili arkadaşlar... her birimizi okunan güzel kitaplar, ruhumuza dokunmuş bir kaç şiir, biraz anlayış ve çokça sevgi kurtaracak.
  5. bir kaç aydır ben de takip ediyorum... süreli yayınlardan alıntılar yapmaları harika bence... vapurlara küsmek diye bi kitapla bu site sayesinde tanışmıştım... nefis bi öykü kitabı... varolun!!!
  6. veri gizliligi sozlesmesi kendi icinde celisen bir site. hem verdigimiz mail adreslerimizi hicbir sirkete reklam icin verilmeyecegi soyleniyor hem de asagida ekledigim ibare ile mail adresimizin bazi sirketlere! bazi nedenlerden! oturu verilebilecegini soyluyor. mail listesine kitap pasaji gonderme uzerine kurulu bir sistem neden benim mail adresimi baska platformlar ile paylasiyor. nedeni ne olursa olsun paylasamazsin. ozellikle kullanici sozlesmesinin tepesinde paylasilmayacagini belirttiysen, icerikte laf oyunu ile aksini soylemek kalitesiz sirket politikasi sanirim. hicbir kesinti olmayacak deyip ufak bir yazi ile gunluk 5tl disinda hicbir kesinti olamayacak yazan telefon operatoru gibi.

    tüm kişisel verileriniz ve gelen e-posta'lar üzerinde yapacağınız okuma, e-posta içindeki bir linke tıklama gibi işlemlerle ilgili bilgileriniz yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda; biryudumkitap.com, internet ortamında dijital pazarlama yapılmasını sağlayan her türlü uygulamaya ve platforma, pazar araştırma firmalarına, analitik veri işleme hizmetleri veren firmalara, bu firmaların şube, acente ve franchise’larına, ayrıca bu şirketlerin altyapı sağlayıcılarına ve hizmet aldığı diğer şirketlere (gönderi şirketi, çağrı merkezi, danışmanlar gibi) aktarılabilecek ve bu kişilerce yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi için işlenebilecektir.
  7. pek bir içime oturdu bu sabahki sözleri..otursun, herkesin hem de..


    "dünyanın çivisi değil, bütün çivileri; birer birer değil, aynı anda çıkmış; insanlık tarihinin en felaket asrına denk gelmişiz. ben böylesini görmedim diyordu ya şair, iyi ki bugünleri görmemiş. umudun ihtimaline dahi saldıran bu vahamete rağmen, bütün insanlık adına, yaşamalı insanca ve haykırmalı hep bir ağızdan: çocuklara kıymayın efendiler! çocuklara kıymayın efendiler! var olun."
  8. SABAHLARI KALKTIĞIMDA SÜREKLİ POSTA KUTUMU GÜNCELLEME SEBEBİM OLAN MUHTEŞEM BİR UYGULAMA VAR OL BİRYUDUMKİTAP
  9. bu sabah, oğuz atay'ın tutunamayanlar romanından güzel bir bölüm okumama vesile olan site.
  10. daha önce bahsedilmiş ama ben de söylemeden geçemeyeceğim. gerçekten de günaydın mesajı atan bir sevgili benim için. geceleri uyumadan hemen önce okumaksa iyi geceler öpücüğü gibi. adı gibi bir yudumcuk, hemencecik bitiyor ve insan üzülüyor bazen. en sevdiğim kısmı alıntı öncesi her daim "var olun" diye bitirdikleri giriş yazıları. her gün sevdiğim bir yazara ya da kitaba denk geleceğim ya da bugün ne var acaba diye heyecanla açıyorum e-postalarını. herkesi de zorla buraya üye yaptırıyorum. bazen çok hoşuma giden bir şey olduğunda, okumadığından şüphelendiğim birkaç yakınıma yönlendiriyorum ya da whatsapp'ten ekran görüntüsü atıp oku diye darlıyorum.^:swh^

    okumak güzel şey vesselam, okuyun ve hatta zorla okutun benim gibi.^:swh^