1. buralara geldigimde ilk badim olan yazar. oyle ilginc konularda birikim sahibi ki, otursa anlatsa da saatlerce dinlesem hissiyati uyandiriyor. her girisini okudugum, istisnasiz elimi artiya goturen, mukemmel yazar. la rondinella icin de tesekkurlerimi sunarim burdan kendisine. ^:swh^
  2. dün akşam tüneinden dinlediğim konuğu roronoayla güzel yayın kotaran dj.
  3. bu akşamki yayınında sözlük ahalisine kocaman bir borç takmıştır, takipçiyiz.
  4. instela'dan farklı kimliklerde birden fazla hesap kullanıp ortalığı karıştırdığı için uçurulmuştu. yaşının, mesleğinın, cinsiyetinin söylediği gibi olduğuna pek güvenmiyorum şahsen. instela'da aylarca mesajlaştığım, sohbet ettiğim biriydi, üzüldüm.
  5. pazartesi dendi mi yayınlarını iple çekeriz.. acaba bugün ne var menüde diye düşünmeden edemiyoruz çünkü sürprizlere açık mı açık olmak gerekiyor. dünya turu yaptırır bir anda size farkında olmazsınız. o ve yayın arkadaşı merk ile bol miyavslııı bir program...

    ee sadece radyonun dj'lerinden olmayıp bize dergide de hizmet edenlerden biridir güzel paylaşımlarıyla. çok okur, çok paylaşır. güzel sesli, güzel yürekli youser... fırsat buldukça bir soluklanın yazılarında derim..
  6. candır. sevilir. takip edilir. sevgiler hep onunla olsundur.
  7. geçtiğimiz günlerde youreads fm de yayınını dinlediğim yazardır.konuğuna nazaran enerjisi yüksek ,şarkı seçimindeki zevki hiç fena değil gibi duruyordu.takipteyiz.
    lvssr
  8. 17 nisan kitap hediye günü etkinliği için bana iki güzel kitap gönderen youser. hatta bir tanesi çıktığı günden beri merak ettiğim bir kitaptı, çok teşekkürler.
  9. rosa
  10. kimin neden uğraşmak istediğini anlayamadığım meyve veren ağaç.
    dopdolu, bilgileriyle bizleri aydınlatan, fikirleriyle ufkumuzu açan, radyo yayınlarıyla(*:sonuncusunu kaçırdığım için hala hayıflanıyorum) her imkan ve şeraitte modumu yükseltme yeteneğine sahip, kısa zamanda çokça sevdiğim dünya tatlısı hemcinsimdir kendisi.
    rosa