1. kibar bir hanımefendidir kendisi.

    arada zumzuk gelebilir :)
  2. ".... astınız, .... sürdünüz, ... yedirmeyiz" minvalinde yazmayacağım ama kardeşi gibi gördüğünü ifade ettiği biri için (muhtemelen) koruma içgüdüsüyle yazdığı bir (kendi deyişiyle) "giri" sebebiyle fazlaca eleştirilen youser. üslubu, savunma şekli yüzünden eleştirilebilir (herkesin düşüncesi kendine sonuçta) ama bona dea olarak var olduğu buradaki yazıları veya youreads fm'deki performansıyla tanısanız seversiniz aslında ;)
  3. istikrarlı bir yazı çizgisi olan, aktif yazar; kendi dahil olduğu konularla ilgili literatüre hakim bir şekilde yazılarını da paylaşmakta, değerli insan.
  4. o zamanki adı ile itü sözlük'ten "intihal" yaptığı gerekçesi ile kovulduktan sonra youreds semalarında görünmüş değerli yazar.

    işin kötüsü, bu söylem benim uydurduğum bir iftira veya aslı olmayan bir bilgi değil, ilgili yerde mahlas başlığı altında bu durum yazmaktadır. sırf bunu dile getirdiğim ve yazarın bundan rahatsız olması sonucu yazdıklarımın yönetim tarafından silinmesi tam olarak hangi silinme gerekçesine dayanmaktadır bilmek isterim. o da değilse, yani bir gerekçesi yoksa bunun tiranlıktan ne farkı vardır?

    velhasılı, benim tanıdığım kadarıyla "intihalci" bir yazardır. ancak bu, bu mecrada intihal yaptığı veya benim ona iftira attığım anlamına gelmemektedir.
    sözlük sakinlerine duyrulur.
    saygılarımla

    acun bilal erdoğan cüretlibatur'a selamlar.
    lsd
  5. aracısı olduğum bağış kapsamında birbirinden güzel kitaplar gönderen; kendim ve faydalanacak kişiler adına teşekkürü borç bildiğim, yardımsever dj.
  6. badi'mdir.
  7. latince çalışırken bona kelimesini gördüğümde aklıma gelen yazar.
  8. hayranınım çünkü senin.. beni kazanmaya çalışmadığın için çok üzülüyorum.

    ilgisini çekmeye çalıştığım yazar. beni de kazansa ne olur sanki? :/
  9. başka sözlüklerde yazdıklarımı takip etmiş pek değerli yazar. tabii ben de onun yazdıklarını takip ediyordum ve hala ediyorum. kendisi hakkında söyleyebileceğim; insan gibi insan, zeki, kalemi kuvvetli her şeyden öte büyüleyici bir sese sahip müthiş kişilik. evet konuşuyoruz sürekli. dillere destan bi' arkadaşlığımız var. su sızmıyor aramızdan o derece. gel dedi koştum geldim. sözü senettir. pek severim kendisini. sen hep yaz, durmadan yaz. müridin olarak bütün yazılarını kitap haline getirip yeni bi' din yaratacağım^:swh^

    gece gelen korkunçlu edit: kendisi amca oğlu olur. eskilerden beri pek severim ses tonunu kendisi tenordur yanlış anlaşılma olmasın. aynı zamanda katillerin korkulu rüyası ona göre ayağınızı denk alın. saygılarımla.
  10. entryleri sayesinde youreads'i sevmeme neden olan badilerime eklediğim ilk yazar.