1. engelle diye bir nimet varken neden hala bu adamın üstüne varılıyor anlamıyorum. sadece tarzı sizin gibi değil. kibar ve naif biri değil^:swh^. geyik anlayışı farklı ve bence buranın renklerinden biri. ilk üye olduğu zamanlarda sadece matematik denklemleri paylaşıyordu ve oldukça sıkıcı paylaşımlardı. sizce iyi ya da kötü olabilir ama adam kendisi evet trolüm geyik anlayışımda bu diyor. uyuz oluyorsunuz bir çoğunuz, yazmayı bırakan yazarlarda vardı kendisine uyuz olan ama o böyle biri bu sözlükte. engelleyin. bazen ben de bir içerik okuyorum uyuz oluyorum bakıyorum cliff yazmış, bu sözlük için uygun kelime değil ama "siktir et" diyip başka bir entrye geçiyorum.
  2. #96453
    (bkz: tck 39/2-a)

    not: sözkonusu yorumu neyseki silinmiş, kabizkugu isimli arkadaş yorumu not etmişti, ondan aktarıyorum:
    #96475
  3. kendisi gerçekte troll ise kelime dağarcığının yüksek olması beklenir ancak genellikle küfür ya da iğrenç konuşmalar sergiliyor entrylerinde. açılan her başlığın altına ikinci entry olarak laf sokmaya çalışıyor, garip. neden bir insan bunu yapmaya ihtiyaç duyar anlamıyorum.
  4. mastürbasyon entrysine girdiği iğrenç yorum kendisinin ne kadar saçma sapan bir kafada olduğunu bana tekrardan gösterdi. admin olsam anında uçmuştu.
  5. lan oğlum bu troll demediniz mi:)) benim gibi troll varken canlı yayına bu adam çıkarıldıysa yazıklar olsun sayın dinleyeciler.

    mantarraptiyesini şiddetle kınıyorum. derdin rating ise youreads te kim kimi hoplatıyor anlatayım o program götüne kaşık sokan inci sözlük yazarından ünlü olmazsa bir şey bilmiyorum.
  6. yıl olmuş 2017 hala cliff de cliff...
  7. "bin girçikti oni tiniyrm çik iyi çicik islindi hede hödö"

    tanım : kulzos'ta 2.400.000 saat yani 100 bin gün ban yemiş yani lale olmuş kişi.

    not : ulan yaaa ahahahahah.
  8. youserlar : "efendim troller geliyor!"

    moderasyon : "geldikleri gibi giderler..."
  9. sicti, sivadi, su anda kendi bokunda oynayan sey.
  10. trol maskesi altında youreads yönetiminin piyonudur. görevi durgunluk anında ortalığı karıştırmaktır. meercm ile aynı kişidir.