1. eren hun eryılmaz
  2. her insana lazımdır.

    en iyi arkadaş bi süre sonra zaten kardeşe dönüşüyor. en azından bende öyle oldu. beni belki de annemden babamdan daha iyi tanıyor, aynı kafa yapısındayız, anlaşmak için konuşmaya ihtiyaç duymuyoruz, beraberken ikimizde kendimiz olabiliyoruz gibi gibi şeyler.

    şu hayatta ölümüne çok çok çok fazla üzüleceğim iki üç kişiden biridir kendisi. erkek adamız ya hani erkek erkeğe seni seviyorum demez, burdan söyleyeyim bari seni seviyorum kardeşim.
  3. bir şeye canım sıkıldığı anda, hatta gerçekten saniyesinde aradığım, konuşurken o üzüldüğüm şeyi unuttuğum, saatlerce mızmızlansam da, aylarca aynı şeyleri anlatsam da, kızsam da hiç ama hiç vazgeçemeyeceğim. arkadaş demiyorum artık, benim öz kardeşlerimden farkı yok. ailemizin bi üyesi gibi. kendimden çok güvenirim, her şeyimi ama her şeyimi gözüm kapalı emanet ederim. bir insanın hayatında en çok ihtiyaç duyduğu şey budur herhalde. geçen bir şeye canım o kadar sıkıldı ki, hemen aradım üç saat sadece iki dakikalık yaşadığım bi şeyi anlattım. telefonu kapattıktan sonra dedim ki o olmasa kendi kendimi yerdim herhalde yine de rahatlamazdım. iyi ki var. en kötü günümde de vardı, en güzelinde de. hep olsun. çok seviyorum.
  4. ortamlarda 100 kişide 2 ila 3 kişidir.
    (bkz: çan eğrisi)
    porte
  5. en çok güldüğünüz insandır, bir nevi ruh ikizinizdir. lise hayatınızda o kişi belki de sıra arkadaşınızdır ama daima o kişi en iyi arkadaş olarak kalacaktır, görüşmeseniz bile...
  6. uçağını kaçırıp sizi ingilizce bilmeyen insanlar arasında yabancı ülkede yalnız bırakandır.

    not: asla affetmicem. çok aradım onu 2 saat önce git pasaportta sıra oluyor diye. dinlemedi, esasen önemsemedi. allahından bulsun ayı pis arkadaş
    not: en yakın arkadaşım an itibariyle yok.
  7. kağıtlara döktüğünüz karakterlerdir. ister yazın ister çizin bu hiç değişmez, anlattıkça acınızı, üzüntünüzü, sevincinizi ve mutluluğunuzu sizinle beraber paylaşır. bir de balıklar. akvaryumumda ki balıklarımın dili olsa da konuşabilseler.. o kadar asil hayvanlar ki... yiyeceğini ver, gerekli süreler de sularını değiştir, akvaryumlarını temizle. adeta huzur kaynağı.
  8. bende dönemliktir.ama ömürlük olarak yerleri ayrıdır.

    lise 2 ye kadar dost dediğim yalnız bir arkadaşım vardı barış.ama lisede sınıfımı değiştirdiklerinden beridir 6-7 kişiye dost diyorum,hala görüşüyorum.

    öyle kanmayın şu satar,bu bırakır seni diyenlere.sadece doğru insanlarla tanışmayı bekleyin.
    eale
  9. cüzdanında ocb taşır.