1. yeryüzünün en güzel oyunu, bu oyunu becerebilip oynadığım için çok mesudum izlemesi bile son derece keyifliylen saha içinde iyi kötü bir şekilde bulunmanın hazzını kelimlerle ifade edemeyeceğim.
    bir tek bu oyunu daha fazla oynayabilmek için yaşlanmak istemiyorum.
  2. bir türlü sevemediğim spor dalı.
  3. siyaset ile birlikte herkesle (özellikle de tanımadığınız kişilerle) kesinle hakkında konuşup, tartışılmaması gerekendir. maalesef rekabet içeren herhangi bir konuda ülkece doğru dürüst tartışamadığımız böyle bir durum oluştu bende. kesinlikle en yakınlarım dışında hakkında konuşmam/yorum yapmam. bakmayın burada yaptığıma. ^:swh^
    euask
  4. futbolu yakindan takip eden tüm öğrencilerim matematiği algılamakta zorlanıyor. en tembel öğrencim teogcu ve maça gitmek için benden izin istiyor her zaman. tv bilgisayar vs yasakladığım için. ama aynı zamanda en efendi öğrencim.

    bence zeka seviyesi çok da iyi olmadığından futbol gibi basit bi spor ona algilayabildigi için cazip gelmiş olabilir. yani her futbol takip edenin zeka seviyesi düşük diyemeyiz ama zeka seviyesi düşükse futbol takip ediyor olabilir diyebiliriz. önerme çift taraflı değil yani. bu durumda futbol izleyip izlemediğine bakarak zeka seviyesi tespiti yapamayız diye düşünüyorum.
  5. düşünme yeteneği olmayan koyunları otlatmaya götürmenin en kolay yolu.