1. ilklerin takımı olandır. en büyüktür hem kağıt üstünde hem de gerçeklikte. mayısları yüzümüzü güldürendir. son birkaç gündür her yeri sarı kırmızıya boyayan güzel takımdır. sezon başından beri bütün dalgalanmalarına rağmen şampiyon olmayı bilendir. 4 4 diye dalga geçenlere 4. yıldızı alıp en güzel cevabı verendir. " herşey değişse de bir gün karşılıksız sevgim kalbimin durduğu ana kadar." dedirtendir. hem geçmiş,hem gelecektir. varolsun.
  2. lig şampiyonluğu, şampiyonlar ligi katılım, kombine ve ürün satışı toplamda 200 milyon tl civarında bir gelir elde edeceği belirtiliyor. tepesindeki 8-10 kodaman bir kaç transfer komisyon imza mevcutlara zam vs derken bu kaynağı nasıl çarçur edecek merakla bekliyoruz. çok para dönüyor çok, çerez gibi yiyiyor çakallar akbabalar.
    mutlu
  3. yabancı kuralının kaldırmasıyla yerli oyuncu transferine yönelmiş güzide bir takımımızdır
  4. 2014 - 2015 türkiye süper kupasını bursaspor' u yasin öztekin' in golüyle kazanan futbol kulubü.
  5. başarıları ile türk futbolunda çıtayı en tepeye koymuş takım, umarım diğer takımlarımız da gün gelir bu başarılara yetişir ve hatta geçerler, kazanan türkiye ve türk futbolu olur.
  6. içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi bir an önce geride bırakması ve tekrar yükselişe geçmesi gereken takımım. bu "bir an önce" pek tabii yıllar alacak gibi gözükmekte. işe kanını emen liseli dinazorlardan (yönetim yapılanması) başlayarak, sahada yürümeye mecali kalmamış kalsa dahi tek derdi milyon euro'ları olan yerli ruhsuzları postalayarak sıfırdan bir takım - teknik ekip ve yönetim kurmakla başlamalıdır. umarım düştüğü gibi kalkmasını da bilecektir.
  7. acilen iki yerli hastalığını bırakması gereken takımdır.birincisi "yerli olsun da çamurdan olsun" mantığıyla futbolcu,teknik direktöre para bayılmaktan vazgeçilip o para altyapıya yatırılarak hakikaten kaliteli türk futbolcusu yetiştirilip hem kulüp hem milli takım düzeyine beslemeye devam etmesi gerekmektedir.ikincisi ingiltere,ispanya v.s ülkelerde olduğu gibi futbola futbol anlayan teknik heyet dışında kimse karışmamalı,yönetim kendi işi olan koordinasyonu sağlamaya yönelmeli.
  8. ruhsuz ve yeteneksiz oyuncularından kurtulmadığı sürece düzlüğe çıkamayacak takımdır.
  9. futbol takımının bu sezon yaşadığı düşüşü bir an önce sonlandırması gereken taraftarı olduğum spor klubü. akabinde takımda acil bir yeniden yapılanmaya gidilmeli uefa'dan aldığı 1 yıllık avrupa kupalarından men cezasını fırsata çevirip içine dönerek altyapı sistemini geliştirmeli genç, mücadeleye ve başarıya aç, yetenekli ve maliyeti düşük futbolculara yönelmelidir. kendini kanıtlamış başarılı ve kariyerli futbolculara karşı olmamakla beraber bu tarz oyuncular büyük takımlardan transfer edilirken özellikle sağlık durumu dikkatlice incelenmelidir. diğer bir önemli nokta olarak porto ve ajax sistemi gibi oyuncu yetiştirip iyi meblağlara satarak bu finansal krizin içinden çıkması hatta ve hatta bu sistemi yerleşik hale getirerek geleceğini de garanti altına almalıdır. tüm bu saydıklarım için iyi, titiz çalışan ve sportif başarıya önem veren bir yönetim gerekmetedir.
  10. bu sene anlayamadığım 2 takımdan biri. diğeri de chelsea. nasıl becerdiniz arkadaş.