1. güzel günler görün. sevgiler.
  2. aslında herkes kendini sevecek birini arıyor dünyada.
  3. yarına bitirmem gereken bir makale eleştirisi var ve henüz 4. sayfadayım. ne olur biraz yavaş akar mısın gece? bu gecelik sadece, söz.
  4. gün geçmiyor ki insanlardan kötülük görmeyeyim. kızmayı, küsmeyi geçtim artık yoruldum. yukarıya bakıp oyuncu değişikliği talep ediyorum fakat ses seda yok. iki dakika durup dinlensem valla yetecek bak.

    yalnız o değil de kendini en iyi kulun sananlardan gördüğüm bu kötülükler valla zoruma gidiyor. bunları da görüyorsun değil mi allahım?
  5. oturup esmer bir kadını kendim için yıkamak istiyorum.
  6. işini çabuk bitir,gün ışığına hasretim.
  7. dün gece kafama takılan saçmalıklar yüzünden uykum kaçtı. bir daha olmamasını diliyorum. gece geceliğini bil insanın içine huzur ver huzursuzluk değil.
  8. lütfen uykumu getirme gece. bu gece de uyumayayım lütfen. ağır bir bunalım geçirme eşiğinde hissediyorum kendimi, uyudukça katlanıyor bu nefret edilesi hallerim. aklımdaki şeyleri yapabilmek için yardımcı ol ve uyutma beni lütfen, kahveler artık işe yaramıyorlar çünkü. rica ediyorum gelmesin bu gece uykum, kendimi tükenmiş görmek istemiyorum.
  9. zeki demirkubuz filmlerini hep gece yazdığını söyler mesela. gecenin kendine has bir vaadi var sanki, gündüzün veremediği. sahilik mi, sessizlik mi bilmiyorum ama insanı saran ve mekan/zaman kavramını değiştiren bir hal. o yüzden geceler iyi ki var!
  10. gece.
    yine bana oyunlar oynuyorsun.
    ne demek şimdi 02:34?
    gece.
    ayıp olmuyor mu?
    neden bunu bana yapıyorsun?
    istemiyorum.
    zorlayamazsın. hele böyle vuruşlarla.
    zorluyorsun.