1. türkiyede eksikliğini yüksek ölçüde hissedebildiğimiz duygu. e haklılar güvenmemekte bir de en çok bu üzüyor.
  2. ee gün geçmiyor ki bir kazık daha yemeyelim. olay güveneceğiniz insanı seçebilmekte hacı.
  3. güvendiğim insanlar sadece annem, babam ve kardeşim.

    valla 3 kişi varmış yine. bence baya iyi.
  4. bundan sonra ancak kendime duyacağım his.
  5. güvenmek çok zordur ama en zoruda güvenipte güveninin boşa çıktığını görmektir. herkese güvenmemeyi öğreten insanlar olur herkesin hayatında. ya saflığından herkese güvenirsin ya da aptalsındır.... güveninizi boşa çıkarmayan insanları hayatınızda tutun...
  6. güvenmek yıllar içinde kaybedilen bir duygudur. bir kere güven kaybı yaşamış olan insan bunun yükünü hayatının geri kalanı boyunca omuzlarında taşır. yani hiç elma yememiş biri nasıl elmanın tadınını ekşi veya tatlı diye sorgulamıyor ise güven sorunu yaşamayan insan bunu sorgulamaz. yaşayan insan ise; bu neden böyle oldu diye ister istemez sorgulama ihtiyacı duyar.
  7. güven vermekle olacak şeydir.
  8. zordur arkadaş güvenmek; bir kere sarstın mı o güveni yerine getiremezsin eskisi gibi.
  9. bu güvenmek ve tutar kavramı arasında çok alaka olduğunu düşünüyorum. biri size güvenilir gelebilir ama tutarlılığı olmadığını anlayınca, o "gibi gelen kısmı" da atın camdan aşağı gitsin!

    sizin, ondan daha güvenilir olduğunu bildiği için hatta ve her söylenen yalanın nasılsa anlaşılmayacağını düşünen taze fikirli insanımız, ipin üstünde kırk takla atmaya da devam edecektir.

    piramidin hep altından başlıyoruz. oysaki üstten oluşturmak lazım güven katmanlarını. biliyor ama, uygulama sıkıntısı çeke çeke yediğimiz kazıklar buradan bağdat'a yol oluyor.
  10. "insana inanmak" güvenmektir.