1. elli iki level mage ile oldukça ezik kaldığım blizzard oyunu. kendimce türlü decks denemeleri yapmış olsam da rank 17. geçilemiyor efendim. oyun planım, leper gnome,mana wyrm,unstable portal,snowchugger gibi düşük mana gerektiren kartlar ile oyuna hızlı başlamak, mümkün olursa şayet mirror image ve + spell kartlarla desteklemek, fireball ile son vuruşu yapmak. flamestrike ya da dr.boom sahibi değilim ama mage ile mücadele etmekte ısrarlıyım ve önerilere açığım,imdadıma yetişin lütfen.
  2. turnuva olursa katılacağım oyundur
    gfy
  3. https://www.youtube.com/watch?v=9KXmQLluI2I

    Yeni bir shaman herosu çıkarmış oyun. edinmek ücretsiz ama biraz uğraştırıcı. heroyla yaptığım tavern brawl maçını linkten görebilirsiniz.

    bu arada Yeni HERO Morgl'ın size söyleyecekleri var! "odosofodosgvodalgs"
  4. twitch yayınlarından gördüm fakat uzun soluklu gelmedi bana özellikle , karakter analizi iyi yapmak kafa yormak gerek
    belit
  5. ben brode, shudderwock ile en son golünü atıp gitmiştir. az önce ölmek için belki 10 dakika ekrana bakmak zorunda bırakan bu adam umarım belasını bulur.

    hayatım boyunca hiçbir multiplay oyunda bu kadar saçma, bu kadar broken , bu kadar op bir saçmalığa denk gelmedim. turn 9'dan önce öldüremezseniz, oyunu zaten kaybettiğiniz garanti ama sorunum bu değil. sorun ölmek için bir kart bile oynamadan 10 dakika sürünmek.