1. hiç kitap okumayan insan zaten sevmediği için okumuyordur. en kolay sevebilecekleri kitaplar ise bestseller olan ve sürekli sinemaya uyarlanan kitaplar olduğunu düşünüyorum. bu yüzden (bkz: dan brown) (bkz: jean christophe grange) kitapları sevilebilecektir. yerli yazar olarak da (bkz: ahmet ümit) .
  2. (bkz: olasılıksız)
    benim kitap okuma alışkanlığım bu kitap ile başlamıştı, gerçekten beni içine çekmişti bu kitap. başlamak isteyenlere ilk olarak bu kitabı tavsiye ederim.
  3. ''ilk okuma yazma''
    ''okuma yazma öğreniyorum seti''
    sezgi
  4. şeker portakalı. bir tek zeze'yi tanısınlar yeter, dünya daha güzel bir yer olur kuşkusuz.
  5. abartı bulacak olanlar olabilir ama kitabın sayfa sayısından korkmamayı oblomov ile öğrendim, ve sevmeyeni bitiremeyeni görmedim o yüzden sayfa sayısından korkmayın 1,5-2 hafrada en geç bitiremezseniz parası benden (yersen)
  6. jack london-beyaz dis

    kolay biseyle başlayın, gozunuz korkmasin.
  7. polisiye seviyorsanız gidin beyoğlu rapsodisi'ni okuyun. hem hafif, hem böyle merakla devam ettiren güzel bir kitap. oldukça beğenerek okumuştum.
  8. montaigne denemeler, kısa kısa denemelerden oluşuyor ve vay be hmm gibi icsesleri ile okur bitirirsiniz .sikmaz bilgilendirir vizyon sahibi eder adamı .bu kitabı okumadan önce peygamberlerinde,bilgelerinde seviştiğini hiç dusunemezdim ,dusunmezdim değil dusunemezdim