1. vakt-i zamanında üç kardeş terörist varmış iddiaya girmişler birimiz paris'te birimiz şam'da birimiz ankara'da patlayalım bakalım kim daha çok ilgi çekecek

    sonra babaları üçünün de ağzına vurmuş bre deyyuslar ölümlerin hepsi acıdır, acılar yarıştırılmaz diye.

    bu da böyle bir hikaye
  2. zavalliligin, bir toplumca gelinebilecek en üst seviyesinde ancak sorulabilecek bir soru. (ne cabuk bize benzemis, ingiliz müzisyen arkadas?)
    size durmadan dayak atan, sizi insandan saymayan, binlerce senedir düsmani olarak gören birisinden, sefkat, merhamet beklemek gibi birsey. bunu göremeyince de, "ne kadar iki yüzlüsünüz", "birbirinize böyle davranmiyorsunuz ama" demek.
    utanc verici..
    absürt.
  3. kendi hükümetimiz ve ulu megolaman cumhurbaşkanımız saldırının cici çocuklardan (ışid) geldiğini kabul etmezken elin adamı neden duyarlılık göstersin?
  4. burada duyar kasıp bizim ölülerimiz de sizin ölülerimiz kadar değerli olsun istemek ne kadar acı!
    hele ki daha biz ölülerimiz, acılarımız üzerinde bile bir olamıyorken biz olamıyorken bunu başkalarından istemek, beklemek...
    açıkçası başkalarının bizim acımızı sahiplenmesindense şuan bizim hepimizin kendi acımızı amasız fakatsız sahiplenmemiz beni daha mutlu eder.

    son olarak tanım; olursa sevineceğim, olmazsada çok umursamayacağım, paylaşana teşekkür ettiğim paylaşım.
    h2o
  5. türkçesi internetteki haber sitelerinde yer alan açıklamadır. okuyamayan kimseler erişim sağlayabilir. güzel bir yazı.
  6. daha biz birlik olamıyorken neden başkalarından medet umuyoruz ki?

    daha dünkü cumhurbaşkanı açıklamasında 'ferhat göçer' geçti,

    -siz gelmiş yurtdışından kınama haberi mi bekliyorsunuz? hadi geldi diyelim ne geçicek elinize?
    -avrupadaki gibi 'insan hakları'na sahip misin?
    -ülkende can güvenliğini sağlayan birileri var mı?
    -bu olayları durduracak bir hükümet görebiliyor musunuz?

    bakın bu son sorduğum sorunun cevabını arayalım önce.. yukarıya doğru gidin sonra
  7. çok beğendiğim yazıdır. üslübuna ve içeriğine hayran kaldım. işim gereği kelimelerle aramın iyi olması gerekir ama ben böyle anlatamazdım.

    bir yanda hiçbir şeyi umursamayan, göçmenlere sirk hayvanı muamelesi yapan insanlıktan nasibini almamış beyinsizler, bir yanda da can güvenliği dahi olmayan bir ülkeyi sahiplenen yabancı. hayat bazen çok enteresan.