1. ortadoğu ve balkanların en iyi sözlük sitesidir. anladık, yeter.

    en kötü olduğu iddia edilen, dünyanın en düşük seviyeli sözlük sitesi olan youreads'te de kuruldu kurulalı düzenli olarak reklamı ve boyası yapılmaktadır.

    siteyle bir derdim yok. sadece ayda bir sol şeritte "en süper internet sitesi kulzos!!! yurids bok gibi!!" diye görünce artık yeter diyor insan.

    (bkz: ayıp)

    edit: ustteki yorum uctu.
  2. mobili harbiden bok gibi olan sözlük :) biz de şikayetçiyiz.. yavaş yavaş artık
  3. düzenli olarak reklamını görmekten bıktığım, reklam yaparken bir yandan da youreads'e giydirmekten asla çekinmeyen yazarlara sahip, neymiş ki bu diye girip baktığımda site düzeninden başlık içeriklerine kadar tatmin edici tek bir nokta bulamadığım sözlük şeysi.

    madem çok güzel, madem hiçbir kusuru yok bu canım sitenin, niçin biz burada bu zorlama reklamlara maruz bırakılıyoruz? hadi reklam da yaptın, neden sözlüğünün reklamını yapmaya değer gördüğün siteyi ve yazarlarını aşağılıyorsun güzel kardeşim? bunu üslubu böyle mi? hayır, kaç yaşındasın sen?

    şu dakikadan sonra inatla bu tavra devam edecek sözlük ahalisi en hafif tabirle biraz şeydir...
  4. kulzos'da da hesabım var ama pek yazmıyorum. bu gün deneme amaçlı bir entry yazdım ve 2 saat sonra baktığımda benden sonra sadece 2 entry girilmişti.

    burada da sol frame yavaş akıyor ama kulzos daha beter.
  5. kulsoz yıkama-yalama şenlikleri başlamış.
    fazla ortalığı pisletmeseler bari.
  6. sözlükte bu kadar bahsi geçince bir bakayım dedim. tasarım iyi değil, içerik hakkında herhangi bir fikrim yok, üye olmama değer bir motivasyon bulamadım. engelleyeceğim bir başka başlık olabilir. youreads içinde reklam başlıklarından hoşnut değilim, burayı güzel kılan tasarımı, sağ tarafta gördüğüm kitap, film afişleri ve youreads sadeliği. bu sadeliği bozacak her türlü sığ yorum bireysel engellenmeye mahkum olur. kulzos'ta yazmak isteyen gider yazar buna da kimse karışamaz ancak bu mecrada bunun üzerinden polemik; sığ, çiğ, pis ve leş gibi sanki.
  7. fikrine saygı duyduğum birisinin yaptığı yorumdan sonra hakkında yazdığım tüm girdileri sildiğim web sitesi. youreads bünyesinde yazdığım tüm diğer şeyleri de sildim. zaten çok fazla bir şey yoktu, kayıp sayılmaz.

    kulzos yoktan var edilmeye çalışılan bir sözlüktür. meta sözlük kökenlidir. ne olup ne olamadığını da boş konuşmalar değil, zaman gösterecek.

    beni en çok üzen, inatla reklam yapıldığının söylenmesi. neyin reklamı? allah aşkına içinizden biri sözlük açsa bu reklamı ekşi sözlük'te, instela'da, uludağ sözlük'te falan yapmak varken neden gelip youreads'de yapsın?

    amacımız buraya kattığımız yazarlarla bağlantı kurmaktı sadece ama sürekli farklı algılanmaktan yoruldum. youreads hesabımı kapatıp, hiçbir şey yazmadan çekip gitmeyi düşündüm ama hesap kapatma çalışmadığından, son bir şey yazıp gitmek istedim. o da bu oldu.

    kulzos, amacı youreads'den yazar çalmak olan bir oluşum değildir. youreads ile herhangi bir alış verişi, alıp veremediği de yoktur. kaldı ki tarafımıza köpek yakıştırmasını caiz gören bir yazarın korunduğu bir sözlükle, şahsi fikrim, herhangi bir ilişkisi olmasa da olur.

    son kez, sürçü lisan ettiysem affola.
  8. kulzos ehehehehe bu sözlüğe ismini veren yaratıcı zeka 21. yüzyılın devindirici gücü olacaktır.
  9. metadan tanıdığım-bildiğim çok kişi olduğu için arada bir girip bir şeyler yazıyorum ama iki günde bir burada başlığının uplandığını gördükçe hafif bi soğutuyorlar. yapmayın kardeşim yeter, anladık.
  10. bu aralar çok yoğunum ama boş zamanımda gidip trolleyeceğim sözlük. umarım burası gibi değildir. yazarlar ironiden anlayacak seviyededir.

    yaptığı reklam sayesinde bir troll kazandı. selam olsun.