1. huzur için west serverına geçilmesi gereken oyun. ben de mi sorun anlamadım fakat tristanadan başka kimseyle rahat oynayamıyorum.
  2. buna nasıl bağımlı olurlar ya diyip bağımlısı olduğum başından kalkamadığım oyun.
  3. tam bir hastalık. hele ki oyunun işleyişini birazcık anladıktan sonra sabahı görebilirsiniz. lee sinden tut fiddlestick'e kadar farklı faklı karakterler var. ok atan da, roket fırlatan da veya sadece büyü yapan da oyunun karakterleri arasında. lee sin'i tank kastım biraz önce, karşı tarafı da çok feedleyen takım arkadaşı yoktu oyun, efsane bir şey oldu ama yatırım tavsiyesi değildir. tabi yine de siz bir deneyin.
  4. dünyanın en popüler oyunu.

    oyuncu kitlesini geçtim izleyici kitlesi ile şampiyonlar ligindeki orta sınıf bir müsabaka ile eş değer bir izleyici kitlesi barındırmaktadır.
  5. profesyonel maçlarını izlemesi, oynamasından daha zevkli olan oyundur. prodüksiyon olarak oldukça başarılılar özellikle north america yayınlarının gerek sunucuları gerek oyuncuları gerek hayranları bunu oldukça eğlenceli yapıyor. sadece profesyonel oyunculuk ve turnuvalar için değil, sevdiğiniz bir oyuncuyu dereceli maçlar atarken izlemek de oldukça zevkli, diğer yandan bir şeyler kapabiliyorsunuz.

    iş oynamaya geldiği zaman oldukça sinir bozucu olabiliyor. eskiden bunun için topluluğu suçlardım, hayır, profesyonel oyuncuların harika oynadıkları maçlarda yenildiklerinde nerdeyse hiç tepki vermeden devam ettiklerini farkettiğimden beri bunun benle alakalı olduğunu anladım. kaybetmek oyunun bir parçası, kaybederken zevk alamıyorsanız oyunun %50sini sevmiyorsunuz demektir.

    ek olarak artık skt dünya kupasını kazanmasın, gına geldi skt'den. o yüzden bir hayal gibi dursa da #ssgwin !
    bozuk
  6. 13-14 yaşındaki koreli veletlerin tozunu attırdığı oyun. ellerinde klavye ile doğanlarla kapışamadığım için ben tur bazlı stratejilerime, adventurelarıma döneyim diyerek usulca kapattım kendisini.
  7. hala oynamayı bilmeyip oynamaya çalışıyorum neyse ben aramdan çıkmamalıyım bence.
  8. arkadaşların kurduğu online turnuvalarda birinci olarak bedava 1800 rp kazandığım oyun. en eğlenceli tarafı ise milletin rp için para vermesi.