1. tatlı su müslümanlarının fazlasıyla muzdarip olduğu ırsi olmayan illet.
  2. benim türbanlı bacılarıma makyaj yaptırdılar. zorla mı? hayır tabiki. siyasal islam yada ılımlı islam çerçevesinde takılan kadınların hemcinslerinden gördükleri ve sempati duydukları şeyleri yapması gayet doğal. aslında kapanmak mevzusu sırf tarafını belli etmek için hani inanç için kapan insanda makyaj göremezsin. tabi hal böyle olunca gözümüze onca şey çarpıyor. mesela kafası kapalıyken etek giyip bacakları açması, kapalıyken ruju sürmeyip adeta yemesi ya da yüzüne fondötenle yapay nur yapması.

    isteyen istediğini yapsın.fakat bazı yerlerde sizin gibi kapanmayan insanlara kötü gözle bakıp hor görme çabasına girmeyin. o an bi gülme geliyor bana.

    tanım : kapalı kızların yaptığı makyajın çetelesi.
  3. türbanın kadın içgüdülerine ters olmasından dolayı ortaya çıkan durum. kadın içgüdüleri beğenilmek, ilgi görmek ve hoşlandığı cinsi etkileme yönündedir. türban takmak bunu değiştirmez.
    bb
  4. apacilik akımının dini versiyonu.
  5. yüzleri hariç hiçbir yerleri gözükmediği için sadece oraya çalışmalarından kaynaklanan durum.

    alttan pantolon giyip kafaya da renkli bir bez bağlayarak islam'ı yaşayan bu tatlı kısların suratı genelde çerkes kraliçeleri gibi un gibidir. hiç makyaj yaptığını fark etmezsiniz fakat sadece beyaz tonlarda sürdükleri renklerin çokluğundan doğal bir suratmış gibi görünen derinin altında 2 santim katman vardır.

    işte bunlar hep gerçek müslümanlık.

    gözlerine yaptıkları aşırı makyaj konusuna girmiyorum bile.
    slipo