1. eve internet baglatma ile hemen hemen hepimizin ilgi alanina bir donem girmis komplo teorileri, illuminati, dunyayi yonetenler vs konularina kafayi takmis bir yonetici (!).

    ben lise yillarimda yasadim bu donemi dan brown etkisi ile. da vinci şifresi - dan brown korsan raflarinda yerini yeni yeni almisti. okuduk ve komplolarla, teorilerle, sifrelerle kafayi bozduk ve sonrasinda internet ile tanistik tesla ve haarp videolari, illuminati gercekleri, subliminal mesajlar vs izledik ve buyuduk. artik gotumuzle guluyoruz bunlara.

    melih basgan hala liseli kafasinda ve hala bu safsatalari kullanip prim yapabiliyor. adam oturdugu yerde buyuk resmi gorebiliyor helal olsun.
  2. bu yaz yillar sonra gordugum bir akrabam ile bir araya geldik. evimizin balkonunda bizlere vaaz vermeye basladi. tabii yasindan dolayi dinliyoruz. kendisinin yerel gazetelerde yazilari cikar ve birkac siir kitabi mevcut. o yuzden birazda saygimiz var ailecek. okumus yazmis insan nasil olsa diyoruz. konu siyasete ister istemez geldi ve o gereksiz uslubu ile kisa hikayelerle, dini menkibelerle 15 temmuz guzellemeleri yapmaya basladi. olmadi cevresindeki insanlari fetocu olmakla sucladi, hizini alamadi bir de yazdigi siiri okudu ki okurken dayanamadim guldum. kendi oglu da cemaat okullarinda okumustu. guldugumun farkina varmis olacak ki mikrofonu bana uzatti... sen ne yapiyorsun? ne dusunuyorsun bu konu hakkinda diye fikrimi sordu. ne diyeyim fetoyu basimiza musallat edenlerin hic mi sucu yok dedim. demez olaydim. yine sacma bir fikra ile konuyu aldatildik, mecbur kaldik olayina bagladi. ben de bos bulundum konusmanin basinda fetocu diye yaftaladigi arkadaslarinin da kandirilmis oldugunu soyledim. her fetocu isinden olacaksa tum kandirilanlar isinden olsun dedim. baktim ortalik karisacak sesini yukseltmeye basladi ne demek istiyormusum vs. ben de "melih gokcek fetodan iceri atilmadigi surece kimse beni feto ile mucadeleye inandiramaz, once onun gitmesi gerek " dedim. birden ayaga kalkip "hadi gidiyoruz hanim" dedi. "alabiliyorsaniz siz alin gorevden" diyerek kalktilar.

    uzun lafin kisasi melih gokcek benim icin feto ile mucadelenin olmazsa olmazidir. o gitmedigi surece inanmam dedim, simdi gorevden alinacagina dair soylentiler var. oyle bir noktaya geldi ki darbe ve feto olaylarinin uzerinden neredeyse 2 yil gecmis ve melih gokcek atilacak soylentisi yeni ayyuka cikti. bu geride kalan 2 yilin hesabini kim verecek? ankara'da yolsuzlukla gecen 25 yilin hesabini kim verecek? buna goz yumanlardan hesabi kim soracak? aklimda deli sorular...

    gec de olsa bir yerden baslanilacak olmasi bile sevindiriyor artik ne yapalim. bu da olumlu...
  3. artık elinde ne kozlar var bilmediğimiz, sadece belediye başkanı olmayan kişi. artık o elindeki neyse kendi avanesini titreten adamı yola getirmeyi başarmış görünüyor
  4. her aklı başında ankaralı gibi ismini duyunca bir gıcıklandigim 22 yıllık belediye başkanımızı yeni yaşadığım yer dolayısıyla şu an ozlemle anmaktayim!!!!. hiçbir uyarı yapilmadan her gün kullandığım yol 1 ay önce kapatıldı ve yolun tek alternatifi koca taş parçalarının olduğu tarla icinde bir garip yer. ne zaman acilacak diye sorunca 6 ay sonra, bilmiyorum, yağmur nedeniyle çamur olmuş iyice bataklık diyorsun banane diyen yetkili vs. .( asfalt, çöp, su falan konusuna hiç girmiyorum. )

    tamam ankara'da metroda şemsiye açardik. karayollarında doğal şelale oluşurdu. alt geçitlerde balık adamlar dalış yapardı falan ama en fazla 2 günde eski haline dönerdi. kisaca ahhhhh melih gökçek kıymetini bilememişim.
  5. iiiiiiiiiii melih gökçek lütfen...

    adamın tam adı bu.
  6. türkiyenin önde gelen bilim kurgu yazarlarından.
  7. tüm emareler gösteriyor ki her an ankara büyükşehir belediyesi "eski" başkanı olabilir.

    bu arada başlık eksik açılmış. başında "i" yok.
  8. türkiye cumhuriyeti başkentinin 22 yıllık belediye başkanı. öyle tencereye böyle kapak.
    1984
  9. diğer adı ankara olan melihland in başkanı