• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.98)
mr. robot
mr. robot, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor.
bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. çünkü bu adamın elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu.


  1. kendini 2 gün izlettirip 3. gün unutturan dizi.
  2. en iyi drama alanında altın küre'yi almış olan dizidir. uslu bir izleyici olursanız, ali babacan'ı bile görebilirsiniz.
  3. ilk etapta sıradan bir bilgisayar korsanının hikayesi ile başlayan daha sonra v for vendetta-fight clup a evrilen güzel bir tv dizisidir...

    amerikada bir televizyon kanalında daha ne kadar bu denli mesaj verir orası muamma... bundan sonra dünyada siber örgütlerin ne kadar önemli olduğunu bu dizide bir kez daha görüyoruz...bundan sonraki süreçte mr robot farklı konusuyla ve vereceği mesajlarla tv tarihine geçebilir...
  4. ilk sezonunu izlerken ciddi ciddi senaryosunun who am i dan araklandığını düşündüğüm dizi
  5. bu denli güzel başlayıp bu kadar klişe bir sezon finali yapan başka dizi yoktur. gerisi için kelimeler kifayetsiz.
    bozuk
  6. ikinci sezon promosu yayınlandı. yeni sezonda; arada kalmış, gereksiz ve açığa kavuşmuş fight clup muhabbetinin biteceğini umut ederek, ilkine oranla daha iyi kurgu bekliyorum.

    Mr. Robot Season 2 Promo
  7. bugün yeni ve gerçekten ilgi çekici bir fragmanı yayınlandı. ilk defa bir devlet başkanını bir dizi veya filmde rol alırken görüyorum.
    Uyarı: Link spoiler içeriyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=fobpzS3vZg0

    !---- spoiler ----!

    Tyrell'in yaptığı zaten belliydi ama şimdi kesinleşmiş oldu.

    !---- spoiler ----!
  8. berbat bir sezon finali yayınlamış dizi.beklentilerin aşağısında bitirmiş.
    self
  9. yeni sezonu için gün saydığım, who i am filminin genişletilmiş versiyonu olduğunu düşündüğüm, sosyal ve psikolojik konuları gayet sağlam işleyen dizi. sezon finaliyle birlikte beklentiyi yükseltmiş, birkaç gün önce yayınlanan obama'lı fragmanıyla 'haydaa' dedirtmiştir.
  10. ''eliot'un askerleriyiz'' dedirten dizi çok fena bir kapitalizm eleştirisi yapar. fsociety adlı hacker grubunun lideri ve sistemi yerle bir etmek isteyen antisosyal bir hackerdır kendisi