• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.80)
narcos
pablo escobar'ın hayatını konu edinen netflix dizisi narcos'un 10 bölümlük ilk sezonu 28 ağustos 2015'de yayınlandı.


  1. caer
  2. ilk sezonu severek izlediğim dizi. açıkçası dizide pedro pascal oynadığı için izlemek istiyordum. oberyn martell rolünden beri adamın aksanından oyunculuğuna hayranım.
    dizinin en güzel yanı diğer yorumlarda da belirtilen olaylar arasında kullanılan gerçek haber görüntüleri ve muhteşem müzikleri.
    tes
  3. ilk sezonu dizi ilk çıktığında izlemiştim, ikinci sezonu da dün gece başlayıp bi günde bitirdim. resmen aç köpek gibi saldırdım diziye.

    çok çok çok iyiydi. ama escobar'ın oğlu dizide birsürü yanlış kısım olduğunu söylemiş. anlattıklarını okudum, üzdü.

    baya yanlış varmış ama dizi böyle de efsane. izlenmesi gerekenler listesinde.

    bu arada ne kadar kötü olurlarsa olsunlar zeki adamlara hayranım. (bkz: adolf hitler)
  4. güzel kurgusu, oyunculuğu ve müzikleriyle tavsiye edilebilecek diziler arasında ama dizideki tek problem çok fazla aksiyon olmaması.
  5. iki gün üst üste iki birbirini tanımayan arkadaşım "narcos çok güzel dizi olm kesin izleyin pablo adam uf bilmem ne harika süper." konuşmasını dört saate yakın süre yaptığı için diziden o kadar soğudum ki güzel bir dizi olduğuna inanıyorum lakin nasıl şartlandıysam artık bir türlü kendimi izlemeye ikna edemiyorum.
    bozuk
  6. özellikle müzikleri beni benden alan dizi.. pabloyu sevdim...umarım daha zeki hamleler yapar ve beni daha çok sevdirir ve sevindirir...
  7. bu kadar kötü gösterilmesine rağmen sempati beslemeyen kişi yalan söylüyordur. adam katil, net. dünyanın bir numaralı kokain çetesinin lideri, bu da net. yine de izlerken resmen polislerin yerine adamı tutuyorum. sonunu bile bile inşallah kurtulur diyorum içimden. canlandıran elemana helal olsun gerçekten. oyunculuk on numara. beyaz saray önündeki fotoğraf olayını göstermeyen netflix'e de yazıklar olsun diyorum. adamın hakkındaki bir çok rivayeti gösterdi, ama kanıtı delili olan bu fotoğraf sahnesini çekmediler.

    tadı damağımda kaldı diyenler için böyle bir dizi varmış kolombiya yapımı hem.
  8. bitireli birkaç ay olmuş olan, uyuşturucu karteli pablo escobar'ın hayatını anlatan ve 3. sezonunun da çekimlerine başlanıldığı rivayet edilen netflix dizisi.