1. bir rahat bıraksanız adamı. kişisel kavgalarınızın, komünal davalarınızın figüranı yapmasanız. öyle toplum önünde olmaya, hakkında konuşturmaya çok meraklı bir tip de değil oysa ki.

    herkesin sevdiği yönetmenler, yazarlar, oyuncular, ressamlar vs vs var ve bu gayet doğal. ideolojik, etnik yakınlık duyduğu sanatçılar da var ki bu da doğal. tüm bunlar doğal olmasına doğal da beğenilerinize, tezahüratlarınıza mazhar olan sanatçıları nuri bilge ceylan'la süsleyip bizlere sunmasanız. nuri bilge ceylan üzerinden sevdiklerinize sanatsal meşrutiyet ve sinematografik yetkinlik kasmasanız. bakın o kişilerin de başlıkları var. yazın oraya ne yazacaksanız.

    hayır böyle devam ederseniz, çekici gelmesi ve bu sayede kendisine bir yoldaş^:swh^^::)))^ bulmak güdüsüyle gördüğü her renkli, alacalı, ışıldayan, parıltılı şeyden bir parça alıp yuvasına taşıyan hatta yuvasının yapı taşlarından biri haline getiren hırsız kuşlar gibisiniz falan derim ki böyle şeyler yazmak youreads'in genel ambiansına uygun bir davranış olmaz. ben de istemiyorum bu tip laflar etmek zaten. o yüzden sonradan bu tip şeyler yazmak hakkım mahfuz kalmak kaydıyla şimdilik söylemiyorum. ^::)^
  2. sde
  3. aşırı overrated olmuş yönetmen.

    (bkz: balon)