1. son iki yıldır istanbul-ankara seyahatlerimi otobüs fiyatlarının yarı fiyatına bu firmayla yapıyorum. delirtmedikleri olmadı mı? oldu. ama yiğidi öldür hakkını yeme bu firma sayesinde otobüs çilesinden kurtuldum.

    uçak içi fiyat politikalarına pek takılmıyorum, zaten 45 dakikalık uçuş, yurt içi en fazla bir buçuk saat sürmekte yani çok şey yapmamak lazım. he yurt dılı uçuşlarında durum değişebilir ama yine aşağı yukarı dengelenmekte.
  2. yurtici ucuslarda en ekonomik firmalardan birisi.

    gercektende dolmus gibi. mutlaka gec kalkar veya rotar yapar. belki 10-15 kere kullandim gecen sene. rotarsiz ucusum 1 taneydi. onuda cok sasirdigim icin unutmamisim.

    ankara istanbul arasinda kullanilnasi ne kadar mantikli orasi tartisilir. sabiha gokcen havalimanini kullandogo icin istanbula indiginizde avrupa yakasina gececekseniz cok mantikli degil. asagi yukari 6 saatiniz gidiyor.
  3. 4 uçuşumdada rötar yapan,uçabilme yeteneğine sahip konserve kutusu şirketi,koltuk araları o kadar dar ki keşke kucak kucağa otursaymışız dedirtir.bir aralar cidden ucuz uçak bileti bulunabiliyordu,o seneler geçti.
  4. an itibarı ile güllük gülistanlık bir havada 30 dakika diye duyurup 50 dakika rötarı yapmış havayolu firması. ucuz mu? ucuz ama rötarlı ucuz.
  5. internetten sık sık takip edildiğinde on beş türk lirasına bile yurt içi bilet bulunabilme imkanına sahip hava yolu. yurtdışı seferlerinde de diğer firmalara göre biletlerinde yine bariz bir fark olabiliyor. gerçi yurtdışı bilet alımlarında eğer gidiyorsa onur air i kullanmak fiyat bakımından daha avantajlıdır. genel olarak uygun fiyata bilet bulmak isteyenler tarafından tercih edilir.
  6. maalesef geç öğrendiğim olay. bi tane ileri tarihli gidiş dönüş aile yanı, bi de kasıma falan bi haftalık yurt dışı tatili yapardım. üzüldüm
    wtf
  7. 8 şubatta yaptığım şikayeti numaralandıran ancak 1 ay geçmesine rağmen cevap vermeyen, uçakları gibi misafir/müşteri ilişkilerinin çok yavaş olduğu çomar hava yolları firması.

    yerde metro turizm neyse havada pegasus odur.