1. 2 kere antalya ankara arasında uçtugum uçabüs firmasıdır.gerçek manasıyla uçak diyemiyorum bir yanı otobüs gibi çünkü.içerisi olabildiğince havasız ve gerçekten dar.genelde anadolu jet ile uçuyorum ancak bilet bulamadığım zamanlardaki deneyimlerlim bunlar tabi ki.antalya ankara arası 1 saat bir şey yemesenizde olur gibi yorumlara katılmıyorum ayrıca.biz yemeyiz tamam ama yanında çocugu olanlar ne yapsın çocuk agladıgında 10 liraya 1 kek 5 liraya su mu almak zorunda gerçekten çok saçma uygulamaları olan bir havayoludur.ve içinde yolculuk o kadar havasızdı ki tek sefer binip hiç beğenmediğim bora jet'i arar duruma getirdi.mümkün oldugunda tercih etmeyin derim ben.bir gün parayı bulursam thy ile uçmayıda deneyeceğim ama o zaman dek anadolu jet ile devam.
  2. sık sık kullandığım havayolu şirketidir. uçuş kalitesi olarak beklenilenin çok çok üstünde yolculuklardı birçoğu. evet suyun bile paralı olması, tuvaletlerin de ücretli olmasının düşünülmesi hoş şeyler değil. ama uçtuğun fiyat gitmek istediğin bölge için olan otobüs fiyatlarından çok daha ucuz olduğu için bunun büyük problem olduğunu düşünmüyorum.
  3. rötarsız uçuşuna denk gelinemeyen, ücreti düşüreceğim diye kaliteyi yerin dibine sokan, mecbur kalmadıkça tercih edilmeyen hava yolu şirketi.
  4. fiyat performans nedir sorusunun hava taşımacılığındaki yanıtıdır.
  5. tuvalet olayndan sonra kullanmaya fırsatm olmadı. ama kullanılabılecek sade ve kaliteli bol sabancılı havayolu
    ryu
  6. türkiye'de iş yapmanın, iş sahibi olmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için normalde rezil hizmet aldığım şirket ve markaları bile karalamam, direk irtibata geçip sorunu düzgün şekilde firma ile çözerim.
    bu prensibimi bozduracak firmalardan birisi de malesef ki pegasus. tamam budget havayolu olarak konumlamışsın kendini de biraz müşteri memnuniyetini arttırmaya çalış, thy ol demiyoruz ama metro turizmden de farkın olsun.
  7. şirkette hali hazırda görev yapan ve yakın zamanda işe alım mülakatlarına katılmış olan farklı arkadaşlarımdan aldığım ortak bilgiye göre; artık "parayı veren düdüğü çalar" mentalitesi ile ortalama fiziki şartları taşıyan ve "are you cola?" derecesinde ingilizce yeterliliğe sahip olan hemen herkesin 6000 tl civarında bir ücret karşılığında temel eğitim alıp, kabin memuru olarak çalışabileceği şirket olmuştur.
  8. istanbul'da okuyan kardeşimin tatil günlerinde kullandığı havayolu şirketi şu ana kadar yaklaşık 10 sefer gidip geldi hepsinde en az 30 dakikalık rötar oluştu.
  9. uçakları dolmuş gibi kullanan hava yolu şirketi, dolmuştan kastığım uçağa binerken farkettiğiniz o nefes kokusudur. çünkü 15 dakika önce yolcular inip siz binmişsinizdir. ama biletleri diğer hava şirketlerine göre genelde daha ucuzdur.
  10. 2015 senesinde kelepir fiyata 4 adet barselona (gidiş-dönüş) bileti satın almıştım. seyahat tarihinden 4 hafta önce aradılar ve uçak seferinin iptal olduğunu bildirdiler. beni de mağdur bırakmayarak istenilen tarihte istenilen yere 4 bilet (gidiş-dönüş) hakkı verdiler. eğer pegasus amerika'ya sefer yapmış olsa oraya gidebilecektim ama ne yazık ki yokmuş. olsun o da güzel dedim ve pegasus sayesinde çok güzel bir tatil planı yaptım.

    not: pegasus her sene neden zarar açıklıyor anlamış değilim.