pkk




  1. başlık en kısa zamanda değiştirilmeli ve terör örgütü ibaresi eklenmelidir.
    kuz
  2. pkk, bildiğin pkk, katil olan.

    edit: başlık zamanında kürdistan işçi partisi olarak açılmıştı, değiştirildi.
  3. lafı gevelemeden orospu çocukları diyip geçin.
    masum öldüren toplumun huzurunu bozan ülkenin birlik ve beraberliğini engelleyen bir oluşumu bana gelip edebiyat kasıp savunmayın nolur.
    ne çok hain varmış aramızda ya.
  4. onlar; "terör örgütü değildir.", biz; "terör örgütüdür." diyerek bir yere varılmaz. iki taraf da diğerine yaklaşamaz bile. ancak şu yapılabilir: madem senin bu yapılanman aksak da olsa yürüyen bu süreçte bir rolü yoksa, varolmasının da bir manası yoktur. ama değnek olarak kullanırsan orda hop derler adama, demeliler.
  5. dünyada hangi işçi partisi silahlı bir yapılanmaya girmiş ve kendi vatandaşlarına silah sıkmıştır? madem siyasal bir oluşum, sözüm ona parti?! neden haklarını demokratik yollarla aramak yerine silahlı mücadeleye girmiştir? parti değil terör örgütüdür.
  6. işçi hakları ve işçi örgütlenmesi ile zerre kadar alakası olmayan terör örgütü. emperyalist güçlerin oyuncağı, maşası olmuş, kürt milliyetçiliği yapan üç beş cahilin işçi örgütü ile sol ile ne alakası olabilir?

    pasif direniş yapsalar, demokratik mücadele ile haklarını arasalar kimse ses çıkamazdı. ancak haklarını silahlı mücadele ile aramaya çalıştıkları için her kesimin tepkisi ile karşılaşmaları normaldir.
  7. siyaset bölümüne açılması hatalıdır. pkk bir siyasi oluşum değil, terör örgütüdür.
  8. gencecik polislerimizi arkasından,uyurken vuran,ambulans çağırıp içindekileri tarayan,yanında çoluğu çocugu eşi varken binbaşını tarayan,insanlar eğitim alıp mantıklı düşünmesin diye okulları yağmalayan,istedikleri zaman masum insanları öldürüp istedikleri zaman ateşkes ilan eden,ekşi sözlükte sürekli kollanan,insanları öldürüp özgürlük arayan,ecnebiler tarafından yönetilen binlerce eniğin olduğu,onursuz,haysiyetsiz,namussuz...terör örgütü.en büyük özellikleri askerimiz peşmergeleri kafasını dağıttığında demokrasi savaşçıları,barış güvercini ve suçsuz sivil insan kılığına bürünmeleridir.
  9. yazışmalarını bile silahlı mücadele verdiği türkiye cumhuriyeti'nin resmi dilinde yapan komik terör örgütü.

    vietnam komünist partisi'nin parti-ordu-cephe örgütlenmesini alıp, kendi icadıymış gibi devrim(!) üzerine kitaplar yazan, ipini tutan uluslararası güçler kendisini türk devleti'ne teslim edince" benim annem de türktü, hizmet etmeye hazırım" diyen bir adamı elebaşı kabul eder.

    soğuk savaş'ta marksist-leninist, büyük ortadoğu projesi'nde malum partiyle çözüm ortağı olacak kadar ideolojik esnekliğe sahip bu oluşum, bugün itibariyle en çok kürt öldürme rekorunu da elinde tutmaktadır.

    hayatında kürtlerle hiçbir alıp veremediği olmamış, karıncaya bile zarar vermemiş, hep gülen yüzüyle hatırladığım ev sahibimizin oğlu mehmet abimin katili örgüttür.

    uluslararası politikanın kaygan zeminlerinde taşeron faaliyetleriyle varlığını bir şekilde sürdüren bu cinayet şebekesi, insanlığa karşı işlediği suçların cezasını bir gün elbet çekecektir.