pkk




  1. teror orgutudur, aksini iddia eden de teroristtir.

    bu kadar net!
  2. terör örgütü ve uyuşturucu şirketidir.temsil ettiğini öne sürdüğü halkın arkasına saklanıp o insanların hayallerini, hayatlarını çalan örgüttür. pkk vb yapılanmalar olmasaydı,doğunun sesini aktarabilecek güzel bir parti de kurulmuş olsaydı belki şu an ölen teröristlerle komşu olabilirdik,arkadaş olabilirdik.dünyada hakları yenen onca halk var bu mudur çözümü yani böyle mi olmalıydı gerçekten bu savaşa, kana, gözyaşına ihtiyaç var mıydı?
  3. finansmanını türk düşmanı devletlerin canı gönülden üstlendikleri terör örgütü.

    tam bir istanbul beyefendisi olduğum için (*:külliyen yalan) küfür edemeyeceğim ama şunları söyleyebilirim:

    dağlarda gezen bi çakalı gerekli eğitimi verip bir fino gibi uysallaştırsan da, kürküne bakım yaptırsan da, sevimli kılıflara sokmaya çalışsan da çakal çakaldır, ilk fırsatını bulduğunda seni ısıracaktır.

    günahsız öğretmenlerin, doktorların, sivillerin, askerlerin katilleri bugün karşımıza haklar için mücadele eden onurlu insanlar olarak çıkarılmaya çalışılıyor.

    üzerine takım elbisesini giymiş bu çakallar, hala çakal olduklarının anlaşılmayacağına olan inançlarını da yanlarına alıp bu gibi ortamlarda da süslü kelimelerle, laf oyunlarıyla, örgütten abilerinin ezberlettiği basma kalıp ifadelerle tepkiyi ölçmeye çalışıyor, kendini ifade edeceği alanlar arıyorlar.

    hadi be ordan beyefendi, bi çekip gidiniz lütfen! cüretinizi de yanınıza alınız giderken.
  4. istediğimiz kadar terör örgütü diyelim arkadaşlar... (-evet terör örgütüdür)
    ne yazık ki avrupa'da ve nice yerlerde insanlar özgürlük savaşçıları olduklarını düşünmekte. birebir konuşmalarımdan ve takip ettiğim yabancı kaynaklı haberlerden yola çıkarak bunu söylüyorum. çoğu insan pkk ve pyd'yi asimile olmuş bir toplumun kurtarıcısı, özgürleştiricisi olarak görüyor. bana kalırsa bunun en büyük sebebi son dönemde işidle olan mücadeleleri. ve yine bana kalırsa işid'i, pyd ve pkk'yı hata yapmayan, gayet makul, kürt insanları için dövüşen savaşçılar gibi gösterebilmek adına ortaya çıkarttılar. (tamamen benim komplo teorimdir)
  5. ilk oluşum süresin de bayrakların da orakçekiç bulunan illegal yapı. ne zaman orakçekiçi bayraklarından kaldırdılar, emperyalizm kölesi olup, terör örgütü taşeronluğa başlamış, enternasyonel kabul görmeyen çete.
    saba
  6. içinde işçi bulunmayan sözde parti. diger adı pkk.
  7. tamil kaplanları gibi yenilmeye mahkum olan terör örgütü.
  8. gereksizdir. zaten teror orgutudur, ayrica belirtmeye gerek yoktur. öss sınavı demek gibi bir seydir.
  9. düzeltme: başlık taşınmış, pkk terör örgütü'nden.
    ...
    söylesem tesiri yok; sussam gönül razı değil...

    bir tür malumun ilanıdır; göze sokulmasıdır.

    ama;

    ha salt uğursuz ismi anılmış, ha ne menem olduğu yanına konulmuş; ne fark eder?

    biz bu ülkede, bu şehirde, yani baş şehirde ve dahi başka başka şehirlerde,
    ülkesinin bayrağını taşıdığı için coplanan, biber gazı yiyen, toma'yla tepilen; evde astım hastası var artık sıkmayın dediği için camından içeri biber gazı bombası atılan ve daha nice zulümlere katlanan insanlar gördük.
    tüm bunlar olurken sınır kapılarından kutlama sesleri geliyordu; resmi geçitler yapılmıyordu; 30 ağustos, 29 ekim, 23 nisan'da hep birileri hasta oluyor, rapor alıyordu; 10 kasım'da gazeteler olurdun olmazdın ilanlarıyla tam sayfa reklam alıyordu; andımız kaldırılıyor; istiklal marşı'nın meşruiyeti tartışılıyor; atatürk büstleri yıkılıyordu; imralıdaki nesepsize sayın, şehitlere kelle deniyor; yüzde elli evinde zor tutuluyordu.

    gar kalleşliğini 5, merasim sokak kalleşliğini 10, güvenpark kalleşliğini ise 15 dakika ile ıskaladım; tam bu üçünün ortasında hem oturuyorum, hem çalışıyorum. daha kelle olabilme şerefine nail olamadım.

    şimdi oradaki üç tane harfin yanında onlar yazsa n'olur, yazmasa n'olur?
  10. önü alınmazsa terör ve terörist sevicilerin şu güzel ortamın da içine etmekten çekinmeyeceklerinin işaret fişeği olan başlık. bunlar ilk denemeler, suya şöyle bir ayaklarını sokup ortamı kollamaktalar.

    yöneticilere çağrımdır; youreads logosunun altında "interaktif kültür ağı" yazıyor, büyüdükçe "kültür ağı" olarak korumakta zorlanabilirsiniz ki şu anda bile sadece bir "kültür ağı" olduğunu söyleyemeyiz ama en azından ortamınızın terörist propaganda ile kirletilmesine izin vermeyin.