pkk




  1. kanla beslenen, silah, uyuşturucu kaçakcılığı eylemleriyle ağızlarına bal çalınarak kullanılan 'terör örgütü'.
    efendime söyleyeyim gerilla, özgürlük savaşçıları falan filan diyorlar. yav he he.
    isim degişince yaptıkları eylemlerin daha anlamlı daha kabuledilebilir olduklarını sanıyorlar galiba. hiç de bile.
    olum siz uykusunda polis şehit eden acizlersiniz, pazar alışverişinde eşinin yanında asker şehit eden yaratıklarsınız, çarşı iznine çıkmış, silahsız savunmasız askerleri şehit etmiş kansızlarsınız.
    sonra da yok gerilla yok bilmem ne hede hödö.
    he amk he.
  2. zahmet edip imralı notlarını okursanız pek sevgili devletinizi gayet kafaya aldığını örneğin dış politikanızı yer yer manipüle ettiğini görürsünüz. evet teröre reröre iyi saatte olsunlar.
    mutlu
  3. pkk başlığının içindeki girdilerle beraber taşınması gereken başlık.

    biliyorsunuz, bu örgüt eli kanlı, namussuz, içinde bir tane dahi onurlu insan müsveddesi barındırmayan, tüm dünyada kabul görmüş aşağılık bir terör örgütüdür.
  4. eylemlerinde canlı bomba kullanan terör örgütü.
  5. avrupa basininda ismi gectiginde sürekli "yasaklanmis" sifati (yasaklanmis kürt isci partisi) önüne eklenen, terör örgütü.
  6. halk dilinde pkk olarak bilinen terör örgütü.

    peşin edit: neden öyle diye soran olabilir diye yazıyorum, eli silah tutan ve durduk yere öldürmeyi kendine 'hak' gördükleri için terör örgütüdür.

    edit2: başlık değişmiş zaten. ayrıca tanımlamayı, işçi partisi diye tanımlandığı için yapmıştım. zaten pkk'nın ne olduğu gayet hepimizin malumu.

    ayrıca (bkz: canarslan12) yanlış anlaşılmalardan dolayı uyardığı için teşekkürü bir borç bilirim.
  7. türkiye cumhuriyeti'nin 1988 yılında imzaladığı ama en önemli yerlerini imza dışı bıraktığı avrupa yerel yönetimler özerklik şartı'na uygun bir anayasa yapmasıyla yavaş yavaş sönebilecek yangın.
    ugo
  8. (bkz: bir lanet olarak yarı tanrı lider profili)

    iç infaz sayısının 20 binlere ulaşmış olduğu söylenir. abdullah öcalan eleştirilemez bir tanrıdır. mustafa kemal ya da tayyip erdoğan gibi işte. "siz bilmezsiniz. sizin işiniz itaat etmek" formülünün bir diğer cephesi.
    hiçbir inanç ya da ideolojiyle ilgisi olmayan, kürt halkının doğuştan sahip olduğu hakların gasp edilmesi meselesi olan "kürt/kürdistan sorunu"nu ideolojik mecraya taşımıştır bu hareket. ideolojisiyle, dayatmalarıyla meseleyi yokuşa süren iki cephenin ötekisi.

    hakkında birçok komplo da üretilmiştir. bazıları bana mantıklı da gelse hiçbirine girmek istemiyorum. bence ilk önce ne istediklerini bilseler iyi olur çünkü ne kadar asli kaynak tararsam tarayayım "biz şunu şunu istiyoruz" gibi net şeyler koymuyorlar ortaya.

    özet: komünal, feminist, jineolojist, ekolojik, demokrat toplum inşasında kongreleşme çabaları vs. vs. pkk ideologlarından pek bir şey anlamıyorum. neden zorlaştırıp dururlar anlamam.
    yok
  9. yönetci kadrosunun evli ve çocukları olduğunu ögrendiğimiz örgüt. bu bilgi istihbaratla paylaşılmalı, bilmeleri gerekir

    düzeltmeye düzeltme: yukardaki yorum bir üst yorumun önceki hali icin yapilmıştır. sabri arkasına rüzgarı alınca bileğime kuvvet diyip topu uzaya gönderiyordu.

    realite inandıklarınız değildir. "barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar" ki fasizm o müsademeyi silahla yapar, barikâ namlunun ucundadır, efkarı aşağılar, bu yüzden de hakikate layık değildir. güçlünün şerriyle, lümpenin özgüveni birleşince, faşizm yoksul çocukların bedenlerini zengin kasalarında akçeye çevirmeye başlar. ve faşizm dünyadaki bütün örgütlerden daha tehlikelidir.


    itiraz ve tartışmalar demokratik toplumda yapilır, faşizmin ve muhbirlerinin düşünceleri yüzünden insanların hayatıni mahvettiği yerde değil. bir tweet yüzunden içerde yatan insanlar varken evinde cephanelik ve bomba yeleği bulunmasına rağmen salıverilen barbarların olduğu bir yargı sistemi var. neyse...