1. direkt şeyhimizi siksek çocuk ahlaklı değil cennetlik olur. bu dindar insanların sürekli sikiş düşünmesinin psikolojik temellerine inmeyeceğim. adamların testisleri kafatası içine metastaz yapmış. zaten üç tane nöronları var onlarda dejenere olmuş.
  2. bunu düşünürken hala işine devam edebilen erkekte sıkıntı vardır. düşünsene tam iş üstündesin nirvanaya ulaşacaksın, kafanda sakallı cüppeli takkeli nursuz bir herif beliriyor. geçtim işe devam etmeyi benimki içine kaçar aq ..
    wtf
  3. troller burayı da mı sardı diye düşünürken meğer islamı sarmışlar. bir trolün doğru olduğuna inanarak yaptığı açıklama.

    kadın - erkek ayrımı yapılmamış olması da bir başka ilginçlik. kadınlar şeyhini düşünmeli dese olmayacak tabi, çünkü bu durumda akla gelebilecek ilk soru bu profesörün bir eşi ve eşinin bir şeyhi olup olmadığı olurdu. erkekler ise cinsel ilişki sırasında şeyhini düşünürse olabilecekler konusunda hiç de iyimser değilim.
  4. nasıl çocuk yapılır tarifleri her geçen gün değişiyor. zaten konsantrasyon sorunu yaşayan çiftlerin bu sayede 3+ çocuk sayısına ulaşmaları hedeflendi sanırım. bakir beden diye direten yurdum toplumunda ilahiyat profesörü olarak görevini icra eden bir erkeğin; ruhsal bekareti nasıl algıladığı ise ayrıca ironik bir durum içerir.
  5. insan gerçekten hayret ediyor. sen isminin başına prof. ünvanını bi şekilde koydur ama neler düşün nelere kafa yor. islama en büyük zararı işte bu müslümanım diye geçinenler veriyor.
  6. deney ve gözlem zorluğunun farkında olarak ampirik kanıt beklemeyeceğim ancak en azından hangi kaynaklara dayanarak ortaya atıldığını merak ettiğim fantastik beyan.
  7. '' ilahiyatçı profesörden bereketli çocuklar '' adlı bir kitap çıkarır ise güzel satar.
  8. ilahiyat profesörü değil profesörümsü. profesörlük ünvanı bu kadar ayağa düşmüş olamaz. bu adama (pardon adam dedim) profesörlük ünvanının p'sini vermemek gerek.

    ayrıca söylediklerinde doğruluk payı varsa zamanında anan/baban şeyhini düşünmüş olsaydı senin gibi sapkın bir adamın söylemleriyle sinir krizi geçiriyor olmazdık.
  9. artık alışılagelmiş bir haber olduğu için pek şaşırtmadığım açıklamadır.

    şimdi bu kişinin erkek olduğunu düşünüyorum kadınsa bu açıklama daha vahim boyutlara ulaşabilir zira.

    eşi ile ilişkiye giren erkek 'hoca' sını düşünüreknasıl ilişkiye girebilir yahu o an içerisinde aklına bir erkek gelecek ve aynı şehvetle ilişkisine devam edecek.

    (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
  10. belki adam iyi niyetinden söyledi. belki adam erbabı olduğu güruh gereği "şey" diyemedi de "şeyh" dedi.. belki "şeyinizi düşünün" diyordu alt metninde... olamaz mı yani? ayıptır ya.. hemen karşı çıkıldığı için utanmalısınız bence arkadaşlar..

    şaka lan şaka.. iyice kafayı sıyırdılar dedirten sapık beyanıdır.

    ama n'apıyoruz, çok görmüyoruz değil mi arkadaşlar? imam n'aparsa cemaat n'apardı?