1. ülke gençliğinin %67'si.
  2. ahaha konvoya ben de dahilim sanırım. herkes sevdicek ister tabi ama olsun diye insanlara hak etmediği değerler verip gözde büyütmek yanlış olur.altı dolu olmayan sevgi cümleleri ile bir ilişki de kurulamaz kurulsa dahi sonu hüsran olur diye düşünüyorum. bu sebeple karşınıza aşık olacağınız biri çıkmadıkça hiç bir şey yapmamanız maddi manevi daha iyi olur. hayatınızın aşkı ile yaşayacağınız ilklerinizi adını hatırlamayacağınız insanlarla niçin deneyimleyesiniz ki ?
  3. oturdugun yerden sosyolojik cikarimlar yapmana gerek yok.

    oturdugun yerden memleket meselesiymis gibi anlatmanada gerek yok.

    oturdugun yerden yani kisaca kalk simdi ayaga! ayaga kalk! ayagaaa!
    yorgunluklar, kirginliklar geciyor. umutlarda huzunler kadar sahte olunca iste hicbir sey istemiyor insan.
  4. herkes sevgilisi olsun isteyebilir ama bu durum için anlık hareketler yapamaz.akışına bıraktığınızda birinden hoşlanır daha da yakınlaşmak için türlü türlü çakallıklar yaparsınız ama otururken aaaa sevgilim olsun diyip dm den sağa sola yürümeyle olmuyor,olduran da göremedim.
  5. hiçbir şey yapmadan kendiliğinden olanı daha güzeldir ve oda bunun farkındadır.
  6. niye yapsın ki ? cüzdanın ucunu gösterdiğinde övgü alıyorsan, bmw nin anahtarını masaya koyduğunda öpücük alıyorsan, pırlantayı kutudan çıkardığında zevkten dört köşe oluyorsan, niye yapsın ? para kazansın yeter gerisi kendiliğinden gelir o vakit.
  7. olması belki güzel bir duygudur ama nedense ben kendimi kimse ile yakıştıramıyorum sanki hep eksik ,aksak , mecburiyetten yanında olurmuşum gibi geliyor.ilişkilerin adamı değilimdir belki ne birisinin peşinden koşacak inatçı, ne deli gibi sevecek bir yürek ne de kavga edecek kadar hırslı ve ateşli biriyim.
    eğer benim gibi durgun denizde yol almak isteyecek insan karşıma çıkarsa olabilir .çayımızı demler, evin en güzel yerinden yağan karı izleriz.
  8. kızla tanışıyorum ardından konuşmaya başlıyorum. sonra birlikte olmak için teklifte bulunuyorum ve kabul etmeyince, bir daha konusunu dahi açmıyorum. ve sonra duyuyorum ki neden ısrar etmemişim. bende buna çıldırıyorum, kabul edeceksen, beni niye reddediyorsun o zaman arkadaş. ondan sonra neden sevgilin yok.

    edit: imla
  9. sözlükte herkes mi sapmış?
    oysa ne hayallerim vardı, bunlar yanlarında sevgilileri ile paso dolaşıyorlar diye.
    o zaman call of duty'e devam :d
    not: geçti bizden sevdalukk..
  10. ilgi istiyordur, sorumluluk degil. yani sevgili olmak genel anlamiyla ikili iliski gelistirmek belirli sorumluluklari ustlenmektir. belirtmeye luzum yok aslinda ama her iki taraf icin de oyle.

    boylelerini gorunce lutfen alakadar olmayin hanimlar.

    yumusatmayi bilen atesten, ogun sahibi topraktan kilicimi soke soke aldim vermesini beklemedim. ha yani biliyordum verecegini ama beklemedim. bilginiz olsun ;)