1. akit gazetesinin yaptığı, hayatımda gördüğüm en utanmaz haberle daha da çirkef, çirkin, insana batan bir olay olmuştur.
  2. bir aksam vakti katlettiler hepsini. katlettiler diyorum ama gülümsüyor gibiydi her biri. aksam vaktiydi unutamam, aydinlarimiz katledildiginde bir aksam vaktiydi. havalanip gunesi aramaya koyulmalarinin vakti mi gelmisti? bilemem. ama su kesin ki o gunden sonra karanligi yirtan aydinlik daha hic gelmedi.
  3. küçüktüm ve daha yeni yeni kafamda kişiler ve kavramlar oturduğu yıllardı. bir gün suda balık yan gider diye bir türkü dinlerken çok beğendim. hasret gültekini görünce diğer türkülerini de dinledim sonra daha da bir araştırma merakı aşk eyleyince bu katliamla yüzleştim. çok ama çok acımazsız topraklarda, insan olmayanlarla yaşıyoruz.
  4. katliamın sanık avukatlarından mevlüt uysal istanbul büyükşehir belediye başkanı oldu.
    mesut
  5. suan sadece gömlek degistirmis hallerinin iktidarda oldugu , radikal islamcilar tarafindan "allahuekber" nidalariyla 37 kisinin diri diri yakildigi, turkiye'de yasamaktan utanmak icin les gibi bir gunun daha adi, fasistligin son noktasi.
  6. mutlu
  7. ne güzel demiş şair, kalbin varsa türkü yakarsın, kalbin yoksa insan.
  8. aziz nesin denen provokatörün, yasaminin sonlarina geldigini farketmesi ile daha cok ün ve dikkat cekme sevdasi yüzünden, büyük telas ve acele ile elinden gelen provokasyonu yaparak, bir sürü insanin katledilmesine sebep olmasi olayi.

    edit: edebi, zerre kadar degeri olmayan, her yönden sirf provokasyon amaci ile bir "bati ajani" tarafindan yazilmis sicmigi türkceye ceviryormusmusmus... hatta tutmus yayinlamis birde. hatta sadece bazi yerlerini, komple kitabi cevrmemis oldugu halde.
    bu acele ile provokasyon degildir de nedr?