1. pink floyd wish you were şarkısının efsanevi sözleri
  2. dogru durust masaj yapan bi robot neyin yapamadilar hala. masaj yataklari ve avmlerdeki masaj koltuklari cok basarisiz. cevahirdeki idare eder. ev tipi bi robot yapsalar şööyle uzatsak ayaklari, baldırları falan ovalasa, ozellikle spor sonrasi cok makbule gecer.
  3. çocuğa ikinci ismi ne koysam ya
  4. sevdiğimi de yanıma alıp abd, kanada, yeni zelanda, avustralya veya avrupa da bir ülkeye gidebilsem, neler yaparim, geçinebilir miyim, tutulabilir miyim?
  5. 《`☆`》 yıldızları seyretmek gerçekten mükemmel bir terapi bence ")
  6. there is nobody like my mom.
    there is nowhere like my home.
  7. böyle survivor adası gibi bir yerde olsam. kimseler beni tanımasa bilmese. gece hafif hafif esen rüzgarda kumsalda otururken ayaklarıma şıpır şıpır deniz suyu gelse. gökyüzünde yıldızlar parlayıp parlayıp sönse.
  8. acaba bu saftirikliği bi kenara koyup kin mi beslemeye başlasam? hani intikam falan mı almaya çalışsam? yoksa her önüme gelene güvenmeye kendimi teslim etmeye devam mı etsem? başta mutlu oluyorum da işler bozulunca da kölesi oluyorum işte. böyle içten pazarlıklı olmak istiyorum. canımı yakanla arayı düzelttikten sonra yüzüne gülüp gülüp kuyusunu kazmak istiyorum keşke yapabilsem. yapamıyorum ki. olsun diyorum vardır öyle yapmasının bir sebebi. baksana ne çok seviyor beni! hee, çok seviyor. görürsün yarın öbür gün seviyor mu sevmiyor mu. kıyıyor mu kıymıyor mu. of. nalet bi pislik olsam sadece kendime yararım dokunsa keşke. kendime bile yararım dokunmuyor be.
  9. üzdüm, kırdım. yanlış anladı. öyle demek istemedim ki. bundan sonra susacam. konuşmayacam kimseyle. köye yerleşecem. susacam. kaçacam. gidecem. yanlış anladı.
    yok
  10. sanırım şu hayata erkek olarak gelmek "özgürlük" yönünden 《1-0》 önde başlamak bayanlara göre, evet bu konuda şanslılar.