1. 4 sene üzücü bir şekilde yaşadığım şey. sonunda evlenmedik, adam gibi ayrılmadık. sadece acılar doğdu ve işte bilirsiniz öldürmeyen her şey gibi güçlendirdi. bir daha da tövbe demek istiyorum.. ben artık sevgilime bir alo ve sonrasında yarım saat uzakta olmak istiyorum. gelecektekiyle yani.
  2. uzak tanımının aradaki mesafeler olmadığını kanıtlayan ilişkilerdir her dakika bedenlerin değil kalplerin yanyana olması yeterli dedirtir ..
    yyz
  3. kırklareli ve tekirdağa sınır bir istanbul ilçesi ile izmit arasında yürütmeye çalıştığım 1.5 yıllık ilişkim.


    edit: herşeyin hayırlısı
  4. 2 ay sonra 3. yılını dolduracağımdır. zor ama katlanılasıdır.
    rvp
  5. yolları aşındırmanıza sebep olacak durumdur. seviyosanız ve seviliyosanız üstesinden gelirsiniz ama uzak mesafe ilişkilerinin süreside uzadıkça iki taraf için de yıpratıcı olur, bu sebepten bir an önce kavuşmanın yollarını aramak gerekir.
  6. uzak durun.
  7. kişiden kişiye farklı şekillerde yaşanan ilişkidir. bazı kişiler için uzak yakın fark etmez ve aşk kaybolmazken, bazı kişilerde aşk zamanla kaybolmakta ve yıpratıcı bir hale gelmektedir.
  8. denemeyin olmuyor.iki taraf da birbirine zarar veriyor bir sure sonra.
  9. yalvarırım kurmayın şöyle yapmacık yapmacık cümleler sanki yanındayken doğru düzgünmüşsünde uzakları mazeret ediyorsun.
    kandırmayın kimseyi gerçi kansa ne fayda.
    bir ilişkinin uzaklıkla yakınlıkla ne alakası var hayır birde ciddi ciddi üzerine düşünmeler, yok yere panik ataklar. hep bunlar aldanış işte. yoksa seven adama uzaklıkmış, yollarmış hak getire, dinler mi? dinlemez arkadaş, dinlemez. seven ne uzaktakini dinler ne de yanındakini. adı konmuşsa sevdanın eninde sonunda varacaktır. varmak fiil olarak bir mesafeden ötekine gitme eylemi dışında daha çok kavuşmak anlamında. böyle orta gelirli aile çocuklarının, luks mekanlardaki kavuşmalarından bahsetmiyorum. gecenin sabaha kavuşması gibi yaşamın ölüme kavuşması gibi biraz eksik biraz kırık ama kuşkusuz ama yorgun. yoksa uzak mesafe denilen başka ne ola ki? karayolları il sınırın da doğmuş sanki uzak mesafede uzak mesafe. sorsana önce bir kendine asfalta beyaz şeride düşmeden, kaç kilometre eder sendeki aşk? sevgi kelimesine yakışmayan en çirkin kelime herhalde uzak, uzaktaki olmak.
    uzaklıkla alakası yok, keşke olsa.
  10. uzaklık sevmeye, sevilmeye hiç bir engel teşkil etmez.