1. uzaklı yakınlı toplamda 3 yıl 10000 km mesafede sürdürmeyi başardığım ilişki türü. lakin bunun yaşımla da alakalı olduğunu düşünüyorum. mesela 20'lerin ortasından sonra bu tarz bir ilişkiye çoğu kişi katlanamaz. insanlar sevgilileriyle zaman harcarken, siz telefonunuzla zaman harcarsınız. çoğu zaman mutsuzluktur, özlemdir. en azından bendekietkileri böyleydi. üstünden yıllar geçti, aklımda kalan çoğunlukla özlem. büyük konuşmayayım ama bu yaşımdan sonra uzun mesafe ilişkisiyle uğraşmam veyahut kısa vadeli uzun mesafeye dayanabilirim anca. ortası sonu ne olacağı belli olmayan bir uzun mesafe ilişkisi yaşayanlara da kolaylıklar diliyorum.
  2. dönüşü varsa, isterse 50 yıl geçsin "b e k l e y e n" insan bekler.. mümkündür yani.. nadirdir fakat mümkündür.

    ha belli bir dönüş yoksa.. yani evli evine döner, görevi için gider, ailevi bir durum gerekir döner.. ya da dönemeyeceği bellidir diğeri de bir zaman sonra gidecektir yanına, hayatlarına devam edeceklerdir, olur.. bunlar olur.. ama diğer türlüsü, plan yapılmayanı, sevdiğini gözünden anlayamadığınla kurduğunu... imkanı yok.

    hekim olarak söylüyom.
  3. bir ilişkiden diğer ilişkiye değişen durum. bazılarında iki ay sağlıklı sürerse bazılarında ise o kadar sürmez çoğu zaman hüsranla biter.
  4. 4 senedir sürdürdüğümüz ilişki, kesinlikle çok zor, yıpratıcı, fakat bunu atlatırsanız bir daha ayrılması zor olacaktır.
  5. monotonlaşmış evliliklerde görülür. aynı yatakta uzaktan uzağa bir ilişki devam eder.
  6. 3 yıl devam ettirdiğim bitmiş ilişkim. güzel olduğu kadar da zordu.
    belki gerçekten bir gün çok aşık olursam tekrar döneceğim ilişki türü olabilir çünkü kalbim öyle kırıldı ki cesaret edemiyorum.

    ayrıca uzaktan kumanda bile 8 metreden sonra çalışmıyor.
  7. 6 yıl sürdü ve işin tuhaf tarafı yan yana geldigimiz yıl bitti artısı şu sen ve o fark etmez türkçeye ve anlatım yeteneğine ne kadar sahipseniz ilişki o kadar güzel geliyor size siz kendinizi abartırsiniz o kendisini yan yana gelince işte o zaman gerçekler ortaya çıkıyor
  8. sözlüklerde bol olan ilişki türü.
    birini görmeden vurulursunuz (!)
    çünkü beklenti yüksek olur
    fırsat olup da buluşulduğu ya da size resim attığı zamansa artık bir şeyler değişmiştir.
    çünkü kimse dış görünüşü gözardı edemez.
  9. nisanda yazdıklarımı okuyup gülümsedim. çünkü italyada yaşayan biriyle şu işi bir daha deniyorum bu sıralar.biri sizin için gerçekten değerli olduysa denemek gerek belki de