1. 2 hafta öncesine kadar olduğum tip.

    kürek kemiğimdeydi saçlarım. herkes bana bakıyor, süzüyor ve sorguluyor olabilirdi ama benim çok hoşuma gidiyordu bir kere onlara ne ki? headbang yapmanın keyfine varıyor gitar çalarken saçlarımın karışmasına bayılıyordum. fakat çok dökülüyordu. yılan yağı vesaire kullandım biraz da işe yaradı ama dökülmeye devam ediyordu. ayrıca moda kimin umrunda ki? modayı takip eden koyunlar mıyız biz? dökülmesinden haz etmediğim için bayağı bir kestirdim. ne kadar üzüldüm anlatamam...
  2. geçen sene omzumdayken kestirdikten sonra, bu gruptan çıksam da tekrar üyesi sayılırım. dikkat çekici olması hoş, ama bakımı zor. kısayken banyodan çıkınca bir havlu işinizi görse de, şimdi saç kurutma şart. toka sevmesem de çalışırken takmak gerekiyor çünkü gözün önüne gelen saçlarla çalışmak sinir bozucu.
  3. omuzlarıma dökülen sarı saçlarımla birlikte dahil olduğum topluluk.

    lakin artık dökülmeye başladığı için sokaklarda bir legolas edası ile gezemiyorum. daha çok tom hanks'in robert langdon'ı gibi geziyorum.

    https://flavorwire.files.wordpress.com/2014/08/hanks.jpg

    bir de dalgalı olduğu için çevremden "beethoven gibi olmuşsun" ya da "einstein'a benzemişsin" şeklinde tepkiler alabiliyorum.
  4. zaten geneli bakım yapmaktan aciz. yağlı yağlı bitli böcekli dolaşıyorlar. geçen saçlardan çıkıp masada koloni kurdular yahu. iğrenç.
  5. trump'ı örnek alan kişilerdir.
  6. beyler düşüyor mu böyle ?

    her gece yastığa başımı koyduğumda yarın kesicem bunları diyorum, her sabah kıyamıyorum.
    kuz
  7. toka kullanmayanları oldukça çekici olan erkeklerdir. bir de her halta ciyak ciyak slogan atan kolektifli kominiklerden değillerse yeme de yanında yat.
    slipo