1. 3 senedir ücretsiz kullandığım halde, kullanım süresinin ömür boyu yapıldığını duyunca sevinçten çılgına döndüğüm tek uygulamaydi. halbuki son görüldüler, mavi tık olup da dönütü gelmeyen mesajlar... whatsapp ı değil, acıyı seviyorum.
    white
  2. ücretsiz olmasa bile yılda değil ayda 1$ seve seve vereceğim uygulama.
  3. birçok mobil uygulama gibi kişisel bilgileri çalan, yıllık 1-2 dolarla böyle kâr etmesi tahmin edildiği gibi mümkün olmayan uygulama. facebook' un tamı tamına 20 milyar $ a alması da, çağımızda bilginin ne kadar kutsal olduğunu kanıtlar niteliktedir.
  4. akıllı telefonu olup da bunu kullanmayan yok gibi.

    türklerin çabuk benimsediği programlardan biri whatsapp.
  5. basarisi sadeliginden kaynaklanmaktadir. ne skype ve viber gibi cafcafli ve agir ne de onlar gibi cok sistem kaynagi tuketmektedir.

    tek bir amaca odaklan ve en iyisi ol prensibinin urunudur. ayni instagram, vine ve snapchat gibi.
  6. italya'da yayınlanan son rapora göre whatsapp mesajları boşanma davalarının en önemli delilleri arasına girdi.
    italyan aile avukatları birliği istatistiklerine göre; aldatma nedeniyle açılan boşanma davalarının yüzde 40'ında whatsapp mesajları sadakatsizliğin kanıtı olarak kullanılıyor.
  7. uçtan uca şifreleme özelliği geldiğini bildirim ile bildiren uygulama. yani mesajlar artık daha güvenli (!). kişisel fikrimi sorarsanız internete olan hiçbir şey silinmez.biz güveniliriz, bize güvenin diyerek satış politikasıdır bence.
  8. (bkz: yav he he) zaten mark bilmem kaç milyon milyar parayı sırf biz ücretsiz hiçbir karşılık beklemeden (! ) tüm bilgileri güvenli (! ) bir şekilde iletilip mesajlaşalım diye vermişti zaten
  9. Dün itibariyle mac ve Windows için masaüstü uygulamasını piyasaya sundu. Uygulama Whatsapp web tarzında çalışıyor. Uygulama ile telefonu eşleştirilip kullanabiliyoruz. Desteklediği sürümler maç os 10.9+ Windows 8+

    İndirmek için tıklayın
  10. windows 7 desteklediği yazmadığı halde masaüstü uygulaması windows 7de çalışıyor.