1. ev basma, kişisel alanı zorla ihlal etme, kişiyi hak ve özgürlüklerinden alıkoyma, birisinin bedenine zorla dokunma, küçük düşürücü bir davranışa neden olma ve bunu sosyal medya aracılığıyla yayma gibi bir dizi suç teşkil eden veya edebilecek eylem yapan altı adet kız öğrencinin faşistliğidir.

    not: küçük düşürücü davranış derken burada direkt terörist yaftasına maruz kalmasından bahsediyorum. ayrıca, diyarbakırda doğmuş olmak direkt yargısız infazı gerektirecek bir suçsa türkiye sınırlarında birkaç milyon suçlu cirit atıyor. eğer bu altı kız öğrenci kendi mahkemelerini kurmuşlarsa o zaman daha devletli büyüklerimizi yargılamakla başlamak, vatana millete daha hayırlı bir hareket olacaktır.

    eğer diyarbakır'da doğmayı potansiyel bir suç olarak görenler varsa o zaman tez zamanda devlet memuru olarak diyarbakır'a atanmanızı ve orada birkaç güzel yavru dünyaya getirmenizi umuyorum.
  2. düşünme yetisine sahip olmayan bi grup insansının icraatı. bizim halkımız neden böyle geri kalmış diye hep düşünürüm ve hep dine bağlarım. ama sanırım tek sorumlu din değil. genetik olarak beyinleri az çalışıyo bu topraklarda insanın sanırım. keşke istisnalar da olmasaydı da biz de fark etmeseydik nasıl leş bir memlekette yaşadığımızı.
  3. ne kadar cahil vatandaşlar var bu ülkede, şaşıp kalıyor insan..
    bbs
  4. başlığı görünce yazar abartması olduğunu ümit ettiğim ama fotoğraflı kanıtlı, ayan beyan ortadaki zorbalık. (bkz: çüş)
  5. sur'da, cizre'de kürt olduğu için öldürülen bebekler ve çocuklardan daha fazla ilgi çekmiş olması şaşırtıcı olay. duyarlılık kasarken lütfen biraz akıl ve iz'an. ülke tamamen fıkralık hale gelmiş. benzer bir durum için (bkz: aşağıdaki fıkra.)


    los angeles polis departmanına yeni bir çaylak alınacaktır. gelen çaylağın geçmesi bir test vardır. amiri çaylağa bir silah verir ve der ki:
    "bu silahı al, dışarı çık ve 3 zenci ile bir tavşanı vurmadan gelme."
    çaylak, "- tavşan ne için?" diye sorunca amiri;
    "-tamam. testi geçtin." der.
  6. yalova gibi bir yerde böyle zeka küpleri çıkıyorsa doğuda teröre katılan zeka küplerine çokta şaşırmamak gerek diye düşürttendir. sanılanın aksine sağlam bir ceza alacaklarından şüphem yoktur.
  7. linç etmeyin ama olması gerekendir. bütün etnik kökenler arasında, mezhepler arasında gerginlik olan bir süreçteyiz. kanlar dökülmeli öncesinde. sonrasında barış ortamı olacaktır. tarih hep bunu göstermiştir bize.
  8. yalova'da değil de siirt'te olsa yapabilcekler miydi? ha yapılan yanlış mıdır o ayrı ama insan her zaman güçlü olduğu yerde ezer.gel gelelim onlara aynı hareketi siirt'te yaparlar mıydı? yüksek bir olasılık.
  9. "irkçılığa (asabiyyeye) çağıran bizden değildir; ırkçılık için savaşan bizden değildir; ırkçılık üzere, asabiyye uğruna ölen bizden değildir." hadisini akla getirmiştir.

    (kaynak: müslim, imare, 53)
    gunez
  10. liseliler yapmıştır