1. en çok demeyeyim de şimdi, arada aklıma geliyor:
    osman tan erkır'a ne oldu?
    bakın bu adam bir zamanlar acun'la aynı mesleği yapıyordu. acun aldı başını yürüdü, bu nereye kayboldu?
    ebru gündeş'ten sonra mı toparlayamadı?
  2. ne?
  3. tanrı
  4. yeni anayasa metnini kim yazdı?
  5. bizim ülke niye böyle? rte böyle sıçmayı nasıl öğrendi?
  6. çamaşır makinesine çift olarak attığım ama tek olarak çıkan çoraplar.

    evet. hayatımın en büyük gizemi bu.
  7. direkt soru olarak değil ama benliğin farkındalığının nasıl oluştuğu ve yıllarca kendim kurduğum sonra aha lan varmış öyle bir şey dediğim iç içe evrenler teorisinin ne derece doğru olduğu, ne kadarımızın boşluk olduğu gerçekten birbirimize dokunup dokunamadığımıza dair fizik bilmeyi gerektiren sorular ve iyi fal bakabilen birinin olup olmadığı ahdhf
  8. tarsus'taki kazı alanında neler bulundu. chp milletvekili bir şekilde zorlayarak girdiği kazı alanında ne gördü de; tarihin akışını değiştirecek manasına da gelebilen açıklama yapıp, bir daha konu hakkında konuşmadı.
  9. Kemal sunal bir filminde yanlış test sonucu öleceğini zannediyor ve kendine kiralık katil tutuyor. Sonra testlerin karıştığını ölmeyeceğini öğrenince aracıyı bulup anlaşmanın iptalini isteycekken adama araba çarpıyor ve adam kemal sunal in kollarında ölüyor. Sonra kemal sunal diyor ki "iyi ki öbür tarafa giderken benden kahve istemedi" . Ben bu espriyi yıllardır düşünüyorum ve hala anlamadım. Allah aşkına anlayaniniz varsa bi zahmet edip anlatıverirse çok makbule geçer.

    Güçlü bi savım şu : o dönem muhtemelen siyasi bi olay sonucu Türkiye'ye kahve ambargosu falan konulmuşsa ve insanlar içecek kahve bulamamışlarsa kemal sunal buna gönderme olarak söylemiş olabilir. Çünkü bunu kemal sunal filmlerinin genelinde görüyoruz.

    İlgili sahne için (bkz: https://youtu.be/RRchZd9F_Vk)

    Edit: filme dun tekrar rastladim ve kafayi yicem diye google bi danisayim dedim, once filmin yapim yilini buldum sonra google.a 1979 kahve sikintisi yazdim ve tatmin edici cevapla karsilastim. Kolombiya ve brezilya o yil kahve dissatimi durdurmus. Dünya geneli kahve sıkıntısı yasanmis.

    Oh cok sukur.
  10. şimdi stadyumlardan "arena" adı kaldırılıyor ya hipodromlara ne olacak? o da roma'dan kalma isim