1. selam dostlar,
    köy okuluna atanan, tanıdığım anasınıfı öğretmeni var. sınıfındaki öğrencilerin materyallerinin bir kısmını karşılamış, ancak bir o kadar da eksik var pastel boya, keçeli boya gibi. çocuklar boyayı seviyorlar. minik yavrucaklar için nasıl yardım toplayabiliriz? neler yapabiliriz? teşekkürler dostlar şimdiden.
  2. elimde bulunan ihtiyaç fazlası matematik ygs-lys setleri mevcut.sınava hazırlanan bildiğiniz durumu iyi olmayan birisi varsa adres bilgilerini gönderirseniz yardımcı olmak isterim.
  3. (bkz: #226177)

    https://eksisozluk.com/entry/71811943

    Ankaralı arkadaşlar, özellikle de A RH+ kan grubuna/ bu kan grubundan bir tanıdığa sahip olanlar; acil yardımınız gerekiyor.

    Bir arkadaşımın tanıdığının 6 yaşındaki kızı, trombosit hastalığı nedeniyle Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görüyor. Hastalık nedeniyle günde iki ünite trombosit nakli olması gerekiyor ve bugün ne yazık ki trombosit bulamamışlar.

    Bugünü bir şekilde atlatmayı başarsalar dahi önümüzdeki 3 ay boyunca ihtiyaçları devam ediyor olacak. O nedenle lütfen, kendiniz gidemiyor, yardımcı olamıyor olsanız bile gönderimi Ankaralı arkadaşlarınızla paylaşın.

    Bilgi almak isteyenler için iletişim numarası: +90 (537) 670 17 25 Ercan Avcı (Babası), 0543 568 15 20 beyhan bey (kuzeni). Baba şu aşamada çok panik olduğu için lütfen diğer yakını ile iletişime geçilsin..
  4. tiyatroya dördüncü aranıyor.

    bugün 20:30'da turhan tuzcu yunus emre kültür merkezinde oynayacak seni seviyorum türkiye isimli oyuna fazladan bir öğrenci biletim var. katılmak isteyen olursa mesaj atabilir.
    abi
  5. sevgili romalılar;

    elimde yaklaşık 30 yıllık bir düğün kasedi var kendisi sağlam ama görüntüler hesap makinesiyle çekilmişten hallice. görüntüyü iyileştirmek istiyorum şu filmlere yapılan restorasyon benzeri bir şey mümkün müdür? çok mu uğraştırır maddi boyutu nedir düzeltin diye verdiğim yerin elimdeki kasetten etme ihtimali var mıdır? düğünü tekrar yapmaya kalkmak daha mı kolay olur?
  6. tek gözü kapanmış yavru bir kedi buldum. veterinere götüreceğim, onun dışında şimdi yapabileceğim bir şey var mı? şu an nasıl temizleyeyim? tuvalet icin ne yapayım? hırkamın içinde göğsüme yaslanmış uyuyor :)
  7. sayın yazarlar, okulumda sinema klübü üyesiyim ve film çekmemiz gerekiyor ancak teknik açıdan sorunlar var, kamera yetersizliği gibi
    yardımcı olabilcek arkadaşlar mesaj atabilirse güzel olur
    şimdiden teşekkürler
  8. merhabalar, 18.yy fransası ile ilgili merak ettiğim bir kısım var. marie antoinette ve sevgilisi, kocası dahası onun çevresindeki herkesi öğrenmek istiyorum.. tarih kitabı, roman, makale bilgi edinebileceğim kaynaklar arıyorum. bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı? şuraya bakabilirsin dediğiniz yahut önereceğiniz kitap var mı? ayrıca versailles sarayının yükselişi ve düşüşüyle de ilgileniyorum. aslında bir anlamda fransız ihtilali zamanlarında saray takımındaki durumu merak ediyorum. sosyal ilişkileriyle ilgili fikir sahibi olmam lazım açıkçası. fazla merak kediyi öldürür derler, n'olur şu kediler ölmeden merakımı dindirin.
  9. merhaba, bir kanun metni hakkında hukukçu bir youser ile fikir alış verişinde bulunmaya ihtiyacım var. beş on dakika zaman ayırabilecek birisi varsa, mesaj yazarsa çok sevineceğim.
  10. dayak yemem lazim. lokasyon kocaeli istanbul