1. bence ana kategoriler arasında belgesel de olmalı.
    sgoo
  2. az sonra film kanalına açacağım bir belgesel başlığı ile desteklediğim düşünce.
    edit: açmadı...
  3. kurmaca ve kurmaca olmayan (belgesel/dökümanter) film türleri ve alt türleri tamamı ile film başlığında toplanıyor. animasyondan serüvene, müzikalden westerne, bunları ayıracak olursak sitenin hüviyeti değişir, kallavi bir sinema sitesine dönüşür. içi de dolmaz. gerek yok.

    edit: dizi formatı için de aynısı geçerli.
  4. başlık olarak eklenmemesi taraftarıyım. eğer yapılabilirse film başlığı açarken daha fazla özelleştirme imkanı hoş olur, bahsettiğim kitap için de geçerli. bu haliyle bile yaratılan üretim alanı yeterli. bu arada ufak detay düzenlemeleri büyük kayıplara sebep olabilir.
  5. olmalı dediğim hede. seyehat veya mekan katagorilerinden daha çok iş yapacağı kesin.
  6. başlığın üçüncü yorumunda kesin cevabını verdiğim soru. neden hâlâ güncel tutulduğunu anlamış değilim. daha verimli işler peşinde koşun, "bu yıl soyu tükenmesi beklenen kar leoparlarını ve sibirya kaplanlarını nasıl kurtarırız?" gibi. *

    http://www.pixable.com/article/heres-every-single-animal-that-became-extinct-in-the-last-100-years-photos-67674

    http://www.usatoday.com/story/news/world/2015/01/02/globalpost-species-near-extinction/21182221

    * cevap, benim temel felsefem: insanlığı yok edelim.
  7. yurdum insanına sorulduğunda, televizyonda herkes belgesel izlemekte. eğer belgesel kategorisi eklenirse, burada da herkes o kategoriye kayacak ve diğer başlıklara hiç girdi girilmeyecek.

    eklenmemeli.
  8. içerik eklendikten sonra ayrılması daha iyi olur diye düşünüyorum. ayrım yapmayı gerektirecek kadar başlık yok bana kalırsa.
  9. isteklere rağmen yapılmamakta ısrar edilen önerme. niye yapmıyorsunuz eeeeeyyyy yönetim.
  10. benim de izlemekten keyif aldığım bir tür. belgeselin ismiyle arama yapmaktansa direkt ilgili veritabanından araştırma yapıp, görüşlere ulaşmak çok daha fizibil. belki ilerleyen dönemlerde sinema, tv, müzik kanallarında da geçerli olacak kategoriler alt ayrımı da yapılabilir. hatta uçmakta herhangi bir sakınca yok; onu beğenen bunu beğendi şeklinde öneri bile getirebilir site .