1. skeç bitmesiyle sonunda başlamış yayındır.
    abi
  2. tembel adam, ramazana özel konsepti, yarım saatlik ilginç dinletisi ve ulvi şarkılarla haftanın ilginç haberleri saat 10:00'da youreads fm'de dinleyenleri eğlendirecek.
  3. bugun ilk defa dinledim. ne zamandir istiyordum da isyerinde cok da kolay olmuyor, bir de saat farkindan dolayi hep gec kaliyordum.
    cok farkli bir yayin. once haftanin ilginc haberlerini dinledik, ardindan tarihte bugun'e baktik, ve cistak cistak derken isteklerle kapattik. harika bir yayin.. beni cok mutlu ettiler bugun tum dinleyenler, tuneldekiler ve sevgili tembel adam. hepinize tekrar tesekkur ederim.. herkese mutlaka dinlemelerini tavsiye ederim.
  4. geldik. dinliyoruz. youtube üzerinde yada spotify üzerinde sizin tarafınızdan yine sizin dinlemeniz üzerine oluşturulan listelerden sıkıldınız mı? açın yeni sekmede, tembel adam çalsın siz dinleyin.
    ilgaz
  5. an itibari ile radyomuzda başlamıştır. hepinizi bekleriz.
  6. tembel adam bir hafta aradan sonra, eurobeat müzikleri ve haftanın ilginç haberleri ile saat 10:30'da yeniden mikrofon arkasında.
  7. bu gün öğlen vakti 12:30 - 13:30 arası insanları biraz olsun güldürebilmek için yayın yapacaktır.
  8. saat 11:15 - 12:15 arası, bayram sonrası yorgun bünyeleri oynatacak biraz da öğlen yemeğinden edecek yayın başlayacaktır.
  9. saatler 11:00'ı gösterdiğinde eurobeat ile herkesleri "ne oluyor? geldik mi?" gibi cümlelere tabii tuatacak yayındır.
  10. resmen radyoyu özlemişim, iyi oldu solda görmem. bazen her şeyden uzaklaşıp müzik dinlemek lazım.
    abi