1. haneke filmine yaptığım yorum sadece bu kural gerekçe gösterilerek silinmiş.
    siz ve sizin saçma kurallarınız beni bağlamaz. içinde kötü bir söz yok. ayrıca o cahil kafalarınıza şunu sokun, her yazı bir mesaj taşır. bazen açık bazen gizli.
    burası insanların özgürce fikir paylaştığı bir mecra olmalı gereksiz kurallarla insanları bunalttığınız bir yer değil.
    buradaki insanlar sizi topyekün sıfırlarsa ne yapacaksınız?
    notmuş: bu yuuuseer mesaj almak istemiyooooor!
  2. şimdi bunları da silersiniz! ne de olsa güç siz de ! he - man bo - zun - tu - ları ...
    neden tartışarak ve iletişimle yazılanları konuşmuyoruz? ve siz direk silme yoluna gidiyorsunuz? üstelik mesaj yolu kapalı.

    ha! doğru! demokrasi herkesin harcı değil! ve sizin özgürlük ve demokrasiden anladığınız bu!
  3. bu kuralı kim belirledi ya hiç beğenmedim hatta bir kaç kere benimde bu sebeple yorumum silindi ama bı yısır mısıj ılmık ıstımıyır yazısı çıktığı için bir yere varamamıştım.

    şimdi ya bu kuralı youreads de ilk gününse yorum girmek zorundasın olarak değiştirin komik olsun ya da bu kural kaldırılsın mı kaldırılmasın mı diye bir anket sitesinde oylama başlatın yazarlar karar versin.
  4. şimdi buradaki yazar ve okuyuculara şunu soruyorum: yazınızı konuşup değişiklik yapabilir miyiz? demek mi bu platforma yakışan bir tavırdır? yoksa sildim ve mesaj almak istemiyorum mu buraya yakışan bir tavırdır.
    benim gibi düşünme sadece düşün!
  5. silinen bir dünya yorum sahibi birisi olarak doğru bulduğum kuraldır. yani senin yorumun bie üstteki yorumdan bağımsız olarak alındığında anlamını yitiriyorsa çöptür. he, size şu nedenle silindi diye mesaj atıyor sistem otomatik olarak, sizin yapabileceğiniz 2 şey var.

    ilk olarak çöp kutusundan yorumunuzu düzenleyip, mesaj niteliğini kaldırıp, tek başına bir yorum haline getirdikten sonra yeniden yayınlamak.

    bir diğeri ise mod akışından yorumunuzu silen modu bulup ona özelden yazmak.

    ayrıca bu youser mesaj almak istemiyoryazısındaki youser tamamen bir bot. hani mesela bir siteye kaydolurken size onay mailini atan bot gibi. yani bir kişi falan değil, 3 5 satırlık bir koddan ibaret. o nedenle de biraz saf yerine düşmeden direkt modlara sövün. yoksa komik duruyor.
  6. entry m silinince öğrendiğim kuraldır.
  7. youreads'in kabahatlar kanunu.

    plajda bira içerken de, yere tükürsen de aynı kanuna tabi oluyorsun ya. işte youreads'te de kural 2 çok kısa olmasıma rağmen geniş bir kapsamı var.

    her şey, bir şey gibidir düsturundan örnek verirsek; kural 2, çokoprens gibidir. çok matah bir şey olmasa da her bakkalda bulunabilir ve çayın yanına katılabilir.

    edit: 15 gün içinde ödenirse %25 indirim oluyor kanunda. bu kural için de benzeri olsa. 1 gün içinde düzeltilirse bir sonraki kural 2 ihlali için silinmeden ek süre filan verilse. işte bunlar hep tavsiye şeysi.. ^:swh^

    moderatör bir boku beceremeyeceğini fark edip çuvalladığında bu kurala sığınarak ruhsal tatminini yaşar.