1. incide de ekşide de aynı şey oldu. başta çok iyiydi. ne zaman tutuldu, troll yuvasına döndü. inci ilk zamanlar böyle değildi mesela. gayet kaliteli adamlar vardı. ne zaman ki inci tuttu, haberlere filan konu oldu, o zaman millete küfür eden boş boş yorum yapan tipler geldi. dikkat çekme çabası bu. beni görün diye bağırıyor aslında bu tipler. maalesef her yerde var bunlardan.
  2. sitenin sol frame'ine baktığımda en troll başlık bu başlık. sanırım sitenin troll yuvasına döndüğü fikrine sol frame'den ulaşılmıyor da başka bir şekilde ulaşılıyor. bunu da yazıp bu başlığı da engellemeye karar verdim.

    benim tahminim şu; site trollerle dolu diyenler troll olduğunu düşündüğü kişileri, trollerin yazdığını düşündüğü başlıkları ve bilgi temin edemediği kanalları engellemek yerine tam tersine sadece bu kanalları takip ediyor ve sabah akşam her yerin trollerle dolu olduğundan dem vuruyor.

    hayır ben kullanıcı olarak bakıyorum sol frame pamuk gibi, dünün en beğenilen kitapları dünün en beğenilen filmleri 25 yoruma çıkmasına rağmen dolup taşıyor. her gün sitede aktif okuma yapıyorum çok da bi sorun yaşamıyorum.

    kurallar dahilinde yazıp, ifade özgürlüğüne sığınarak belli zümrelere sataşan 3-5 kişiyi engellemek yerine takip edip, siteyi zevkinize göre optimize etmeyip artık trollemekten kastınız her ne ise ondan kurtulmayıp sonra da habire site trollerle dolu diye sitem etmek çok tuhaf bence.
    abi
  3. hayatımızın her döneminde şikayet ettiğimiz insan tiplerine muhatap olduğumuz bir gerçek, bu sadece youreads için geçerli değil.

    bir insanın başka bir insana verebileceği en büyük ceza onu görmezden gelmektir, ben şahsen tröllere değil onları muhatap alan youserlara kızıyorum.

    bu açıdan bakınca başlığın ismi " youreads'in troll ve propagandacı yuvasına dönmesine izin veren youserlar" olarak düzenlenmeli.

    eğer bulunduğunuz ortamı (sözlük yada sosyal çevreniz) daha güzel bir hale getirmek istiyorsanız, muhatap aldığınız kişilere dikkat edin.

    burada sadece 3 kural var. onun haricindeki tüm kuralları gerçek youserlar belirliyor.
  4. ekşi sözlük' te uzun süre çaylak sırasında beklemiş ama yazarlığa terfi edememiş, ekşi sözlüğün yozlaşmasından, kaliteli yazarların kaçmış olmasından mütevellit sözde şikayetiyle birlikte burayı da sözlükte tavsiye edilen şeylerin dikkate alınması gerekçesiyle inceden överek buraya taşınmış fuck buddy aranıyor ilanları gibi başlıklara entry giren ve şu an bu başlığa yazan kimi arkadaşları kraldan çok kralcı olmakla suçlayan youserları gösteren başlıktır.

    kimse rahatsız olduğu şeylerin kaldırılmasını istemiyor ama ekşi sözlükte başlayan isyanın sebebini, temellerini, bir çok sebepten dallanıp budaklanmasını anlayamamış olan bir zihniyete kalkıp da burada zaman zaman doğal olarak oluşan savunma mekanizmasının sebebini anlatamazsın. burada ekşi sözlükten gelen yazar grubu ne yapar ne eder bilemem belki ama ekşi sözlük' te sol frame de youreads başlığını görüp gelen sözde okuyucuların az çok ne yapacağı belli. daha çok yazasım var ama çok yorgunum sözlük. iyi geceler.
  5. çıktı mı çıkmadı mı tartışılan önerme. youserlar çıktığı görüşünde, yönetim ise çıkmadığında ısrar ediyor. piero sistemine göre de çıktığı gözüküyor. ama tabiki son söz mhk da.

    edit:başlık taşınmış youreadsin bokunun çıkması idi başlığın ismi.
  6. ne yazık ki bu bir gün olacaktı zaten.
  7. edebiyattan, müzikten, sinemadan, paradokslardan, kuramlardan konuşurken, bunları da konuşmamıza neden olan durum. çok farklı yerlere geldik, bilemiyorum. olmasaydı sonumuz böyle.
  8. failleri bellidir.
  9. youreadsin incilesmesinden iyidir eksimesi