1. insanları kendimden uzaklaştırmada bir numarayım.
  2. bir arkadaşım var geçen şu tweeti atmış
    "eğer bir toplum,havalar 3-5 derece soğuduğunda dekolteyi miniyi terkediyorsa tam anlamıyla çağdaş olamamıştır.lütfen kendimize gelelim." okuyunca gözlerim kanadı yemin ederim.çağdaşlaşmayı bu kadar basite indirgeme ne biliyim beynim durdu.
  3. kütahyaya ne zaman gelsem ruhum daralıyor böyle bir matem bi depresif hallere bürünmeye başlıyorum yalnızlıktan ölmekte buna dahil tabi.
  4. kışın en sevmediğim şey dışardan bir yere girince buhar yapan gözlüklerim.
  5. insanların bildiği sergu ağlamaz o hep güler onun hep çevresinde insanlar vardır o yalnız değildir o mutludur hiç yarası yoktur... o hep mutludur espri yapar goygoy yapar neşe getirir evet insanların bildiği o.
  6. aparttaki herkesin internetini kesip bir tek ben bağlanıyorum üzgünüm kızlar.
  7. geçen senenin sonuna sarıyorum sürekli başa
    yine hayatımdan insanları çıkarıyorum ve bu dönem sonunda yine yalnız kaldım diye yakınıcam biliyorum.
  8. faturam 52 lira olmuş nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok ve faturalarımı babam öder bugün son gün arayıp ödeyinde diyemiyorum şurda ölümü beklicem.
  9. tanımadığım insanlara fazla değer veriyorum ve bunu neden yapıyorum bilmiyorum.
  10. bakın şimdi sosyoloji okumak güzel evet çünkü gerçekten güzel bi bölüm ama türkiye iş imkanı vesaire bulmak çok zor ben bir bok olamayacağımın farkındayım okuyoruz işte diplomalı işsiz olmak için ama bir arkadaşım var bi arkadaş grubu ile otururken başlıyor yok biz sosyologlar şöyleyiz çünkü sosyoloji okumak diye var ya gülmemek için zor tutuyorum kendimi ulan salak ya çıldırıyorummmm.