1. sabah kalktım ve bu 36 sayfalık muhteşem şeyi satır satır okudum, hayır bizim ürünümüz diye tatlı gelmiyor, hayır burada sizi övmek için yazmıyorum bunu. ama inanın gözleri doluyor insanın, güzel insanların birleşince ne kadar güzel şeyler ortaya çıkardığını görünce. 17 arkadaşımızın da tek tek kalemlerine, emeklerine sağlık. dört gözle devamını bekliyoruz, takipteyiz!
  2. kapaktaki o güzel fotoğrafı gördüğümde de heyecanlandım doğrusu, içeriği de kapak gibi güzel olmuş. ilk sayısına göre farklar var, bu da her ay yazar sayısının değişmesi, konseptin tam belirlenememesi ile alakalı sanırım. ama zaman içerisinde oturacak ve çok güzel işler ortaya çıkacak. şu an emekleme döneminde, rüzgarı arkasına alıp koşacağı günler yakındır.
  3. film izleyecektim lakin gözüm birden sağ tarafta youreads kanal dergisi başlığına ikinci sayının geldiğini gördü. durur muyum açtım okudum. bu sayıyı ilkine göre daha oturaklı bulduğumu söylemek istiyorum. gelecek sayıyla ilgili olan beklentim de haliyle artmış bulunmakta. bunu bir baskı unsuru mu sayarsınız yoksa iltifat olarak mı alırsınız bilmem :) dil bilgisi hatalarında ilk sayıya göre bariz azalma var yalnız yayına sunulmadan önce bir defa daha okunabilir. yazan arkadaşların ellerine sağlık, tebrik ediyorum hepinizi iyice güzelleşen bir iş çıkarıyorsunuz.

    yeni sayıyı iple çekiyorum şimdiden.
    hubot
  4. sınavlardan zaman bulursam karakalem çalışmalarımla destek vermek istediğim dergi. belki birkaç eleştiri.
    ekşi'de bulamadığımız youreads'e has güzel bir merettir ayrıca. sanırım buraya bakarak ekşinin eski haline özlem duyuyorum aynı bir annesinin aynadaki yansımasına bakan oedipuscasına.. ^:swh^
    sde
  5. haziran sayısı yayına girdi.

    http://youreads.net/dergi/2015-06/

    mobil

    bu sefer ekşi sözlük'ten de 2 yazar yazı gönderdi, paylaşımları için ayrıca teşekkür ederiz. ^:umarım devamı gelir. ^

    bu sayıda hem içerik olarak hem de görsel olarak işi bir adım daha ileri taşıdığımızı düşünüyorum. arkamızdan gelen nesillere hem teşvik hem de örnek olacak şekilde bir iş çıktığına inanıyorum, inşallah uzun vadede amacına ulaşır.

    başta emek verip yazılarını-çizimlerini gönderen youser'lara, takip eden okuyucularımıza, her satırına emek veren editörlerimize bol sevgiler, saygılar gönderiyorum.

    okuyucular, bu başlıkta, facebook'ta, twitter'da ya da ekşi sözlük'te görüş, öneri, eleştirilerini yazarak derginin gelişmesine ve duyulmasına katkıda bulunabilir.

    facebook sayfası: https://www.facebook.com/kanaldergisi
    abi
  6. youreads'in medar-ı iftiharlarından, bizim için gurur, gizli cevherler için ilham kaynağı.

    henüz ortaokul öğrencisi edebiyat sever kardeşimizin hikayeyesinden, 20 yıllık arkadaşlarının bile bu yeteneğinden haberdar olmadığı bir bankacının çizimlerine, çok geniş bir yelpazade bambaşka hayatlar yaşayan insanların kültür-sanat ekseninde buluştuğu bir mecra. çok daha iyi yerlere gelecek. içeriğe hayat veren tüm üyelere, yoda'ya^::)^, umut arda öngören'e, bilgisayar başında geçirdiği uykusuz saatler nedeniyle abi'ye, mutlu'ya, ruhsuzkozmonot'a sonsuz teşekkürler.
    one
  7. internet üzerinden okumayı sevmiyorum pdf'sini çıktı aldım. teşekkür ederim.
  8. telefonumdan okumak istediğim de yanlarında soru işareti olan legoyla karşılaştığım dergi.
  9. bu derginin bir bölümünde "yazarların çektiği manzara fotoğraflarına da yer verilse nasıl olur?" diye desteklediğim interaktif dergi.
  10. temmuz 2015 sayısı yayına girmiştir.

    http://youreads.net/dergi/2015-07/

    mobil pdf

    bu sayıda derginin karakterinin artık oturduğunu hissettim. bu bi açıdan iyi; çünkü bu derginin ne olduğunu artık net şekilde biliyoruz. bi açıdan kötü; çünkü dergi ekibi muhtemelen potansiyelinin üst sınırına yaklaştı.

    "adımız hıdır, elimizden gelen budur." denilebilecek bir nokta. bundan sonra bu işi daha ileriye taşımak, bir adım sonrasını görmek istiyorsak yeni hevesler, yeni soluklar bayrağı devralmalı. yaparım, geliştiririm diyenlere, bu işi biliyorum ya da öğrenmek istiyorum diyenlere , özellikle tasarım konusunda kendine güvenen veya geliştirmeye hevesli olanlara anahtar teslim bırakmaya da hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

    emeği geçen, özveriyle "güzel bir şeyler" yapmaya uğraşan herkese teşekkürler. kanal dergisi takipçilerine de bu güzel, renkli sayımızda keyifli okumalar dileriz.

    edit: destek olmak için facebook ya da twitter'ınızda dergiyi paylaşabilirsiniz.
    abi