1. bugün aslında pek mutlu sayılmazdım. taki birkaç dakika önceye kadar. bir yazar fi tarihinde girdiğim yorumları oylamış. şuanki mutluluğumu anlatmaya ne kelimeler yeter nede matematiksel formüller.

    ekside vermiş olsa o yazarın bana mesaj atmasını rica ediyorum. akşam akşam beni mutlu ettin dostum. :))
  2. bir peri aynası, bir saat, bir tahta adam, bir kurum, bir kitap, bir yüzük, bir robot.

    e daha da mutlu olmasam allah belamı verecekmiş.
  3. her şeyi uzakta bıraktığımız gibi, kafamızda resmi kaldığı gibi bulacağız sanırız.

    kimi zaman öyle olmuyor işte. peder beyin kalbi öyle kalmadı mesela. ama bugün sabah yapılan müdahale güzel geçti. mutluyum.
  4. dün balık aldım, akşamı kardeşime verdim. bu gün pişireceğim dedi gündüzden davet etti. gittim bir ton balık yedim. kola, sprite, kahve ne bulduysam içtim.

    benim tartımı yeğenim bozdu. bir yerlerden tartı muhabbeti açılınca, getir tartınızı dedim. gözleri pörtledi. ben verdim lem sana o tartıyı, sok o gözlerini içeri. getiririm, metiririm dedi sonunda getirdi. yeğenimle tartıya sen çıkacaksın, ben çıkacağım diye boğuştuk. o kazandı, ben sıramı bekledim.

    120'yi gördüm lan tartıda. 145'den geldim buraya.

    lieben und arbeiten geliyorum bekle. hedef 95.
  5. bir bebeğin gazını çıkarmasına yardım ettim.
  6. kar yağıyordu, çocuklar gibi şendim he.
  7. istediğim insan olduğumu fark ediyorum. bugün bir şeyi daha idrak ettim. iyi ki bir kere geldiğimiz şu fani dünyada ben ben olmuşum dedim. kendime güvendiğimi, asla özüme yamuk yapmayacağımı bir kez daha gördüm.
  8. patatesli tavuklu bişeyler yedim. yani karnım doydu. yani mutluyum. öyle. ihtiyaçlar hiyerarşisisinin ilk basamağından sonrası yok bende.
    yok
  9. yok.
  10. mutluluk fazla iddialı ve büyük bir söz/amaç/hedef bence.

    yine kahve var ve yine güzel demlemişim. memnunum.