1. türk dili dersi aldığım bir hocam var ve dünya tatlısı. hayatımda tanıdığım en pozitif insanlardan ve baya hayran oldum. bir de o kadar kibar ki, dersten çıkarken kapıda ya da masasının orada bekleyip herkese iyi dileklerde falan buluyor değişik değişik şeyler. önceki dersten çıkarken bana "çok iyi bi gün olsun" demişti, bu dersten çıkarken de ben gülerek iyi akşamlar dedim, o da güldü "çok güzel gülüyosunuz efendim, tatlı akşamlar" dedi. çok ilginç bi şekilde her derste böyle kibar, naif, zarif bi insanın hala oluşuna şaşırıyorum. ve mutlu oluyorum. derse gidiyor gibi değil de sohbet etmeye gidiyor gibi hissediyorum falan.
  2. anahtarı kapının arkasında unuttum.
    çilingir aramaya gidecektim ki telefondaki babam "dur, ben geliyorum" dedi en kahraman sesiyle.
    yaklaşık yarım saat boyunca kapının arasına apartman şartlarında bulduğum her şeyi soktum. hani şu duvardaki kabloları kapatan yuvarlak kapakçıklar var ya, onları bile... kafamdaki tokayı kırdım kapının arasında. kat levhalarını sökmeye çalıştım ama iyi yapıştırmışlar. asansör bilgi panelleri de öyle.
    çaresizlik çöktü üstüme. ben de çöktüm kapının önüne, uzattım bacaklarımı... gelen bakıyor giden bakıyor. size ne belki içerde oturmaktan sıkıldım ama yok, bugün herkesin bizim kata gelesi tutmuş, sesleri çıkmıyor ama o bakışlar 'napıyor bu değişik?' diye bağırıyor.
    oturmaya devam ediyorum, oyun falan oynuyorum, evin interneti çekiyor hala, millete mesaj atıyorum.
    derken bir ses... babamın ayakkabı sesi... nur yüzlüm anahtarı da şıklatarak geliyor.
    önce anahtarı soktum sertçe ama yok, arkadaki düşmüyor yerinden. sonra babam "çekil" dedi. anahtar deliğine 2-3 kez vurdu ve kapıyı açtı.
    canım kahramanım, takım elbise bi anda zırha dönüştü gözümde, 1.70lik adam devleşti adeta.
    sonra kapıyı kontrol ettik, ona yemek hazırladım ve gitti.
  3. türk kahvesi içtim
    sud
  4. çok süpersonik 1 karar verdim.

    nasıl 1 karar biliyor musunuz?

    aynı çıplak ayakla çimlere basmak hafif gıdıklama
    aynı içe depderin çekilen orman kokusu enfes

    hadi bakalım ^^
  5. bugün ilk kez bir sokak kedisini sevdim. durakta oturmuş soğuktan korunmaya çalışıyordu ama görseniz nasıl tatlı. fakat sevdikten 5 dakika sonra her yerim kaşınıyordu. buna rağmen bayağı mutlu etti :)
  6. bılaçık demiyor 3/a artık black'e, /blæk/ diyor ya da bilek. yine de çok mutluyuz siyah ve ben.
  7. portakallı kek
    parov
  8. eski sevgilinin, benimle sevgili olmasının tek sebebinin eski sevgilisini unutmak olduğunu öğrenmek.

    bunun neresi mutluluk diyosanız, şimdi bütün paramı kumara yatırmaya gidiyorum. paradan çok mutlu eden ne var ki?
  9. bütün yıl boyunca yeşil çay kutusunda biriktirdiğim bozuklukları taksiciye vermek ve üstü kalsın demek. adam o kadar şaşırdı ki dövmeye fırsat bulamadı :)
  10. havanın soğumaya başladığını fark ettim sabah ve rüzgar kulağıma artık çeşme kafe pi beach clup - güneş gözlüklü vucut teşhircisi görmeyeceksin instagramda diye fısıldadı. yaşasın sonbahar müptezelliği.