1. zarda iki defa üst üste altı gelmişti.
  2. çay dolu bardağa uzak mesafeden tek atışta küp şekeri sokarak bir künefe yemeye hak kazanmıştım.
  3. bu gün plastik dandik bir topla 50 sektirdim.
  4. doğduğum an dünyanın en genç insanıydım. ne kadar sürdü bilmiyorum. bir salise de sürmüş olabilir, 3-5 dakika da sürmüş olabilir ama bu unvana sahip oldum sonuçta.

    saygılar...
  5. obradovic'le fotoğraf çektirebilmem eften püften değil de hayatımın zirvesi denilecek an olabilir.
    obradovic kalp ben

    edit : fena nick-entry uyumsuzluğu var
  6. buruşturulmuş kağıdı birkaç metreden çöplüğe basket atmam
  7. şehrimin de içinde bulunduğu farklı ülkelerden 7 kardeş şehirler arasında düzenlenen kardeşşehirler arası olimpiyatlar organizasyonunda 2011 yılında italya'da bireyselde altın, takımda bronz madalya kazanmıştım. hayatımda yaşadığım mutluluk ve özgüven duygusunun zirvesinde olduğum bir dönemdir, asla unutamayacağım günlerim. keşke o günler geri dönse...
  8. ilk okul. o zamanlar anadolu lisesine, ilk okuldan sonra giriyorsun. sınavlara hazırlanmak için başladık tabi dershaneye.

    sınıflar arası yarış yapılıyor. ben matematik ile ilgili soruları cevaplıyorum. başarılı olanlara bir kalem hediye ettiler. nasıl mutluyum. o zamana kadar ki en iyi başarım. kalemi de hocalardan birinden alıcam. kalemi aldım, saflık işte tam hocayı öpmeye yeltendim, hoca sadece sıkı sıkı elimi tutuyor. nasıl bir utanç yaşadım o küçücük yaşımda. normal de hiç bir başarı eften püften olmaz ama al işte o oldu.
    ozumm
  9. bugün cumartesi ve ben evde değilim
  10. liseye geçiş sınavı oks'ydi galiba o zaman ilçede 5. ilde 42. olmuştum.
    sonrasında ya ygs çok zordu ya da çok yanlış lise tercihi yaptım.